Gott å Blandat

Anna inspirerade mig att göra ett Kvinnlighetstest, blev fruktansvärt nyfiken på hur det skulle sluta, men det gick faktistk riktigt bra. :) Resultatet blev förvånansvärda 290 poäng!

"Det är sådana som du som sätter definitionen för vad som är kvinnligt och inte. Du är ett praktexempel av kvinnlighet. Sträck på dig och var glad!" 
Det ni! :)

Totalt har 114079 personer tagit testet. Den genomsnittliga kvinnlighetspoängen bland alla dessa är: 187.568080015
http://environstudios.com/quiz/kvinnlighet.php är länken om du vill testa hur kvinnliga just du är. :)

Fick mig att minnas ett annat roligt test som jag tog förra året, troendetestet. Fast det gick ju inte lika bra då,
Min poäng blev minus 160!!!
0 - (-250) poäng; Satanisten: Du lever i synd och du är dessutom stolt över det. Enligt dig finns inte Gud och om han finns är han helt onödig. Vi är alla gudar och det finns inget rätt eller fel. Du är onanist såväl som vegan - du njuter av pornografi och allt som är fel.
På den yttersta dagen kommer Satan att välkomna dig med öppna armar och det är först då du kommer att förstå att du har valt fel Herre. Vi ber för dig och om du vill försöka att förändra ditt syndiga leverne så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.


Det är humor det.  Hittade fliken till troendetestet på deras hemsida, men kunde inte öppna den. Var svensk finska församlingen i Sundsvall som hade det på sin sida, så jag antar att de variaf lite seriös.. Men vad vet jag. Är en ganska underhållande sida om ni frågar mig.  http://megaone.com/sffs/  är sidan. Bedöm själva! :)




Nej, nog med tester nu. :) Har haft en heldag med Evelina idag. Hon råkade låsa sig ute i morse (hennes sambo tog husnycklarna när hon körde honom till jobbet) så jag fick sällskap till frukostteet. :) Sen var vi å "storhandlade" på ICA flygstaden, i mitt fall så blir det inte så mycket storhandlat någonsin då jag inte har någonstan å förvara maten som jag köper. Min fullproppade minifrys klarar inte av mer mat.. Investerade dock i ett lock till mickron. Så nu behöver jag inte städa den efter varje gång jag värmt lite mat... :)

Hemma hos mig så bakade vi äppelpaj, (supergod), som det tyvärr blev tokmycke över av, innan vi gick en runda på stan. Boka hade äntligen fått in "nördflikarna"/tummisarna till min lagbok, aka registerflikar. Praktiska förtryckta flikar som gör att jag lätt ska kunna hitta alla balkar och lagar. Tänkte jag skulle roa mig med att klistra in dem ikväll... Köpte även en ny halskjedja till "Halsbandet", råkade sabba låset lite förra helgen när jag skoj-faightades med Tinas Anders. Kunde fortfarande använda det, men låset gick upp ibland så jag tyckte det var dumt att riskera att tappa det. Jag har trots allt haft det på mig nästan varje dag i 10 år, så det kan väl vara väl värt en ny kjedja. :) Killen som jobbade hos guldsmeden var hysterisk rolig. :)

På tal om guldsmed. Har sökt jobb idag som extraanställd på Hallbergs Guld som ska öppna i Hstd nästa månad. Gällde en lördag i månaden samt att hoppa in vid behov. Hoppas verkligen att jag får det. Verkade perfekt! Vill så gärna ha det jobbet! Vill vill vill!!!

Hade tänkt att jag skulle städat upp lite i lägenheten idag, men jag tror jag ser en film istället. ska dock diska upp först. Vem vet, jag kanske får lite mer energi av det så jag tar tag i lite mer städning... We´ll see. :)

Imorgon åker jag ner till Lund. Ska fira Ninas 23års dag. Ska bli riktigt skoj! Blir inte så dyrt att åka ner om man åker med Swebus Express. Passar min studentkassa utmärkt...:)  Skulle eg åkt på scrappingmässa i Helsingborg med Anna denna helgen, men eftersom hon inte fått sina csn-pengar kunde vi inte åka. Men det löste sig ganska bra endå tycker jag. Jag kunde åka ner till Nina och Jonas kommer och hälsa på Anna å hennes zoo. Mamma och Bo är på Öland på skördefest. Med andra ord, alla är nöjda och glada.

Borde kanske packa oxå. Största problemet blir nog vad jag ska ha för skor och hitta en bra jacka. Behöver verkligen en ny höstjacka. Skor har jag väl egentligen, men eftersom jag vrickade foten i måndags, i bastun efter träningen, och även om foten är mycket bättre, kan det vara dumt att utsätta fötterna för klackskor. Eller?  
Fast å andra sidan. Ska man vara fin....

Nej, det är väl bäst att ta tag i någonting snart om det ska bli gjort. Finns ju ingen annan här som gör det åt mig...

Kommentarer
Postat av: Anna

Så nu har jag fixat färgen på dina länkar. Hoppas du hade det trevligt i Lund igår. Blev det klackskor? Kram

2007-09-30 @ 12:57:58
URL: http://tokfias.blogg.se
Postat av: evelina

272 fick jag på testet! : P vad gör dU?

2007-10-01 @ 12:38:00

Kommentera inlägget här:

Vem är du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)


Har du en egen blogg/hemsida?:


Vad har du på hjärtat?:


Trackback
RSS 2.0