Lite märkligt är det allt..

Jag har sett fram emot att få sova ut hela veckan, men nu när hade chansen så vaknade jag stax innan åtta på mogonen och kunde inte somna om. Somnade väl runt två igår jag borde inte vara utvilad. Mycket märkligt. Kanske det undermedvetna som tycker att jag har för mycket som jag borde göra, som att transkribera tillexempel... Men eftersom det är en så fin dag funderar jag på att ignorera det undermedvetna (som förövrigt inte är särskilt tydligt med vad det vill) och gå ut en runda istället. Det gäller ju att passa på.

Hade ett tidigt möte igår, så nu har vi bara två till Diakoner att träffa. Känns bra. :) Sen var jag Eve å Tina på ICA flygstaden och handlade. Mycket mat blev det. :)
På kvällen var vi alla (jag & Simon, Tina & Anders) bjudna hem till Evelina å Daniel på middag. Eve serverade sin världsberömda (den skulle kunna varit det) planka. Den här gången med en "twist", nämligen "Black & White".  Såå gott! Men det var som sagt väntat. :) Tittade lite på Talang och spelade spelet Pratmakarna, som är så roligt.  Spelade tjejerna mot killarna och det var total utklassning! :-)

   Fullt upp

Vet att jag är mer frånvarande än vanligt för tillfället. Håller på att intervjua diakoner till vår C-Uppsats. Varje intervju ska transkriberas (renskrivas ordagrannt) och det tar MYCKET (som i flera timmar) längre tid än vi trodde det skulle göra. Man skriver, spolar tillbaka, lysnnar, skriver osv osv.. Men jag är glad att vi har vår lilla diktafon som vi fått låna av Eves bror. Vi hade ju missat massor om vi inte hade kunnat spela in det...

Sen hjälper det ju inte riktigt att vi är lite upprörda på vår handledare. Hon är från Sthlms Universitet och jag vet inte om Högskolan har hyrt in henne bara för detta eller hur det funkar. Det jag vet är att hon inte är så ofta i Halmstad och det enda sättet vi kan kontakta henne på är via mailen då hon vägrar ge ut sitt telefonnr trots att vi frågat henne. Det är svårt att få in träffar med henne och när vi ber om hjälp får vi antingen felaktiga svar eller så vet hon inte. Idag när jag pratade med henne (fick maila att jag ville prata med henne, så ringde hon upp). Så var hon ganska otrevlig. Känns ju inte så roligt. Det är tom så att jag saknar Rickard och hans sätt att totalsåga oss. Då fick man iaf lite tips och det kändes som om han visste vad han pratade om. Gaaah!

Skönt att det snart är helg, fast det klart.. Måste plugga lite då oxå, men inte hela helgen. Imån får vi pengar me! Behövs verkligen. Då ska jag gå å handla mat. :) Är lite tomt i kylskåpet just nu... Sen på kvällen ska vi på middag hos Eve å Daniel, vilket både jätteskoj och lite sorgligt då det är lite av en Hej Då- middag, och på lördag kanske vi ska grilla med Simons kompisar så det ska ju me bli trevligt.

Nej, nu måste jag fortsätta transkribera lite innan det blir för sent och jag blir alldelles för trött. Och jag vet. Jag MÅSTE göra något åt den vintriga designen på sidan snart.. Byta till något vårigare. Sen.. Nån annan gång.. :)

   chokladdröm

När jag var hemma i påsk blev jag tipsad om en ny choklad. Lindts nya-  Stracciatella.
Så tack så mycket Annika å Sara som berättade om den!! :)
Den var hur god som helst! Krämig och mumsig. Kan verkligen rekommendera. Supergott att ta en till kaffet me. :)

   mikrobloggning

Hade tänkt blogga redan i måndags när jag hade kommit tillbaka till Halmstad efter att ha firat påsken hemma i Asarum, men då var jag så irriterad på sj att jag inte ville skriva något.

Sen har det bara rullat på med saker så jag har inte haft ro att sätta mig å skriva något. Nu är det på tok för sent, jag är trött å ska sova men berättelser om påsken och om min "spänanande" hemresa kommer...

God natt!

   Fartfylld tisdag

Dagar som börjar så här kan inte annat än bli bra.. Jag och Tina var bjudna på frukost hemma hos Evelina i morse. :) Alltid trevligt att få sällskap till frukosten. Efter en hel del snack förflyttade vi oss hem till Tina där hennes kompis Sandra gjorde oss sällskap och så bjöds det på kaffe och annanaspaj. Mums. :)  Hann även med att sitta en stund i solen och njuta av våren... Kunde inte motstå å ringa syrran för å berätta hur härligt det var. :p

Nu på eftermiddagen har jag varit ganska duktig och fixat och donat. Bokat in grejer som tex klipptid, och ringt viktiga samtal för att få lite mer koll på kurserna till hösten. Har även hunnit med att tvätta... *klappar mig själv på axeln*

Hade ju ett samtal med vår kära lärare ang hemtentan igår.  Lät inte så bra först när hon började med "det här var ju inte så bra...." Men sen visade det sig att jag bara behövde komplettera en uppgift, och det var den frågan som jag var riktigt missnöjd med redan när jag skickade in hemtentan, så det var inga direkta övverrakningar faktiskt. Känns inte så farligt. Undrar om det var medvetet att få mig att tro att det gått mycket värre än det hade så att jag skulle bli glad när det bara var en fråga som jag ska göra om? Hmm... förmodligen inte. Inte riktigt hennes stil. Känns mer som något Richard hade kunnat göra..

Trots att jag inte hunnit sätta mig med kompletteringen så är jag riktigt nöjd med dagen. Å kvällen är ju ung. Vet ju att jag brukar bli riktigt kreativ nån gång efter 10 på kvällen. :) Fast det klart. Det hade ju varit bra om jag hade hunnit packa ikväll, för imorgon ska jag åka hem till Blekinge. Ska fira påsken hemma med famijen... :)

   Jobbig måndag...

Så var det måndag igen. Superfint, soligt och underbart vårigt utanför fönstret. Det enda som är dåligt med det är att jag ser hur stort behovet av att putsa fönstrerna verkligen är... Evelina kommer snart hit så vi kan jobba på Uppsatsen. Har kommit på att vi inte alls har gott om tid. 2 månader är ingenting...  Är iof inte heller så kul. Att skriva uppsats istället för att gotta sig i solen. Får hoppas att det inte tar hela dagen utan att det finns lite möjligheter att hinna gå ut oxå..

Jag å Simon var å grillade med Eve å Daniel i lördags. Årets första grill. Njöt av maten på E&D´s balkong. Trångt men mysigt, och maten var jättegod. Det är något speciellt med grillat... =) Hyrde en dålig film med Anne Hataway,  Passengers.  Av någon anledning kom vi in på att prata gamla bra filmer och det konstaterades att jag aldrig har sett Con Air, så Eve letade upp sitt VHS band som hon hade hemma å så blev det en andra film den kvällen.
Kommer sakna henne så grymt mycket när hon har flyttat. Ok, kommer väl sakna Daniel lite grann me, men inte lika mycket. :p 
  
Har blivit erbjuden jobb på AAK idag. Samma jobb som förra året, fast med tillägg att jag isf även ska vara lite på vaktmästeriet. Måste svara senast torsdag. Hade eg velat vara i Halmstad i sommar, men jag måste verkligen ha ett jobb... Å det är ju full tid i typ 10 veckor, så det är ganska svårt att motstå. Sen trivdes jag ju faktiskt väldigt bra där förra sommaren.  Är ju inte så att erbjudandena om sommarjobb haglar över mig. Har sökt ganska många men har bara koll på att jag INTE har fått två av dem... Måste bestämma mig snart ju. Misstänkte och fasade över att det skulle bli så här... Gaaah!

Ska få feedback på hemtentan i em. Ytterligare en sak som jag inte riktigt ser fram emot. Får väl se hur domen lyder..

   April, april

Faktiskt klarat mig hela dagen utan att bli lurad.Att jag inte har träffat så mycket folk kan iof ha med den där saken att göra, då jag brukar vara ganska lättlurad. Fast det klart, dagen är inte slut än. Har varit jättefint och vårigt väder här i Halmstad idag. Underbart! Men man vågar inte riktigt hoppas på att det ska fortsätta så här. Hade ju varit lite för bra för att vara sant. Jag å Simon gick en liten runda i det fina vädret. Köpte lite grönsaker på torget och bara njöt av solen. Vad jag har saknat den vama härliga solen...

Kan inte skryta med att jag har gjort så mycket vettigt annars idag. Har bakat en kladdkaka som jag ska ha med mig ikväll. Ska på en get together med Rädda Barnen tjejerna ikväll. Äta lite och lära känna varandra lite. Ska bli trevligt. Har även impregnerat mina nya skor som jag köpte i helgen. Åhh vad jag gillar mina nya skor! (alla mina skor)  :) 

Var i Jönköping i helgen. Familjeträff. Eftersom Anders å Linda ska fira påsk hos L familj i Luleå tyckte Anna att det var en bra idé å bjuda hem alla till sig så att vi fick träffas allihopa innan hon sticker till Australien. Såå.. MamBo (å "Chewbacca"), A&L å jag tillbringade helgen hemma hos Anna å hennes Zoo.  Hade kameran med mig, men som vanligt glömde jag bort att jag hade den med mig så jag tog inte ett enda kort. :(
Blev iaf final av Let´s Dance, besök på Webes fabriksbutik.  ett besök i Gällstad (där jag fyndade skorna och lite andra småsaker på lite olika outlets) efter att ha kört en jätteomväg i skogen (man ska inte lita på en gps), medverkande av Earth Hour, god mat och en massa prat.  Har även tillverkat min första (och eventuellt sista) ros av kaffefilter. Den blev faktiskt jättebra, men det var nog inte riktigt min grej. Har inte riktigt tålamod till det. VIll att det ska bli snyggt och fint och bra på en gång. Inte efter det har fått stå å torka och det nästan har gått ett dygn. Bilder på hur en kaffefilterros och mer info om helgen (och en massa annat intressant) finns att beskåda på syrrans blogg. Vi hann även med det obligatoriska besöket på IKEA, dock ett ganska kort sådant. Köpte bara lite småsaker (möblerna som jag vill ha kan jag ju inte frakta hem på bussen) så det blev faktiskt inte ens särskilt dyrt. :)

Ni kanske undrar varför det har varit ännu mindre aktivitet här på bloggen än vanligt. Har skrivit en hemtenta, som inte alls var rolig. Vet att jag misslyckades på en av uppgifterna, men det ska bli spännande att se hur det har gått på de andra. Det känns iaf lite bra att även resten av klassen hade samma problem med hemtentan. Känns alltid skönt att slippa vara ensam om att känna sig som en idiot. Nu är det iaf för sent för att ångra sig och det enda jag kan göra är att vänta på resultatet och "domen", räknar med att få komplettera lite grann iaf.  Har blivit godkända på uppsatsplanen nu, vilket känns riktigt bra. Ska träffa vår nya handledare (i Halmstad) imorgon. Ska bli spännande å se vad hon är för någon figur. :)

Får ju inte glömma Tinas jättetrevliga födelsedags middag/fest som vi hade för snart två veckor sedan. Ännu ett tillfälle då jag glömde bort att jag hade kameran med mig. MÅSTE verkligen bli bättre på det där. Det är ju roligt att ha fotobevis på saker. Jag och Eve var laga lagom luriga och hittade på lite småhyss. *ler*  Eve å bebis ville inte ut och dansa utan de gick hem men vi andra gick ut, några till Moon med Tina å Jag å nårra till gick till Mårtenssons. Förutom att musiken var ganska kass hade vi riktigt skoj.

Förutom mina fina skor har jag lyckats fynda en vårjacka på Vila när det var klubbkväll där. 20 % rabatt är ju inte helt fel och jag var verkligen i behov av en ny vårjacka.


     
Har ett par ballerinaskor som ser nästan likadana ut, men jag har haft dem i flera år nu (å de är sååå bekväma!) men de är både trasiga och ganska ofräscha, så när jag hittade dessa på Vagabond Outlet kunde jag bara inte låte bli. Sen hittade jag de andra Vagabondskorna på Scorett där det var 30 % rabatt på redan nedsatta priser. Måste öva mig på att gå i skor med klack bara, kommer nog aldrig komma upp i den klackhöjden som Anna kan gå i, men om jag bara kan bemästran en lite högre klack är jag nöjd. :) Hade jag haft mer pengar hade jag lätt kunnat komma hem med ett antal skor till.. :)

Nej, nu ska jag göra mig iordning inför kvällen!

RSS 2.0