April, april

Faktiskt klarat mig hela dagen utan att bli lurad.Att jag inte har träffat så mycket folk kan iof ha med den där saken att göra, då jag brukar vara ganska lättlurad. Fast det klart, dagen är inte slut än. Har varit jättefint och vårigt väder här i Halmstad idag. Underbart! Men man vågar inte riktigt hoppas på att det ska fortsätta så här. Hade ju varit lite för bra för att vara sant. Jag å Simon gick en liten runda i det fina vädret. Köpte lite grönsaker på torget och bara njöt av solen. Vad jag har saknat den vama härliga solen...

Kan inte skryta med att jag har gjort så mycket vettigt annars idag. Har bakat en kladdkaka som jag ska ha med mig ikväll. Ska på en get together med Rädda Barnen tjejerna ikväll. Äta lite och lära känna varandra lite. Ska bli trevligt. Har även impregnerat mina nya skor som jag köpte i helgen. Åhh vad jag gillar mina nya skor! (alla mina skor)  :) 

Var i Jönköping i helgen. Familjeträff. Eftersom Anders å Linda ska fira påsk hos L familj i Luleå tyckte Anna att det var en bra idé å bjuda hem alla till sig så att vi fick träffas allihopa innan hon sticker till Australien. Såå.. MamBo (å "Chewbacca"), A&L å jag tillbringade helgen hemma hos Anna å hennes Zoo.  Hade kameran med mig, men som vanligt glömde jag bort att jag hade den med mig så jag tog inte ett enda kort. :(
Blev iaf final av Let´s Dance, besök på Webes fabriksbutik.  ett besök i Gällstad (där jag fyndade skorna och lite andra småsaker på lite olika outlets) efter att ha kört en jätteomväg i skogen (man ska inte lita på en gps), medverkande av Earth Hour, god mat och en massa prat.  Har även tillverkat min första (och eventuellt sista) ros av kaffefilter. Den blev faktiskt jättebra, men det var nog inte riktigt min grej. Har inte riktigt tålamod till det. VIll att det ska bli snyggt och fint och bra på en gång. Inte efter det har fått stå å torka och det nästan har gått ett dygn. Bilder på hur en kaffefilterros och mer info om helgen (och en massa annat intressant) finns att beskåda på syrrans blogg. Vi hann även med det obligatoriska besöket på IKEA, dock ett ganska kort sådant. Köpte bara lite småsaker (möblerna som jag vill ha kan jag ju inte frakta hem på bussen) så det blev faktiskt inte ens särskilt dyrt. :)

Ni kanske undrar varför det har varit ännu mindre aktivitet här på bloggen än vanligt. Har skrivit en hemtenta, som inte alls var rolig. Vet att jag misslyckades på en av uppgifterna, men det ska bli spännande att se hur det har gått på de andra. Det känns iaf lite bra att även resten av klassen hade samma problem med hemtentan. Känns alltid skönt att slippa vara ensam om att känna sig som en idiot. Nu är det iaf för sent för att ångra sig och det enda jag kan göra är att vänta på resultatet och "domen", räknar med att få komplettera lite grann iaf.  Har blivit godkända på uppsatsplanen nu, vilket känns riktigt bra. Ska träffa vår nya handledare (i Halmstad) imorgon. Ska bli spännande å se vad hon är för någon figur. :)

Får ju inte glömma Tinas jättetrevliga födelsedags middag/fest som vi hade för snart två veckor sedan. Ännu ett tillfälle då jag glömde bort att jag hade kameran med mig. MÅSTE verkligen bli bättre på det där. Det är ju roligt att ha fotobevis på saker. Jag och Eve var laga lagom luriga och hittade på lite småhyss. *ler*  Eve å bebis ville inte ut och dansa utan de gick hem men vi andra gick ut, några till Moon med Tina å Jag å nårra till gick till Mårtenssons. Förutom att musiken var ganska kass hade vi riktigt skoj.

Förutom mina fina skor har jag lyckats fynda en vårjacka på Vila när det var klubbkväll där. 20 % rabatt är ju inte helt fel och jag var verkligen i behov av en ny vårjacka.


     
Har ett par ballerinaskor som ser nästan likadana ut, men jag har haft dem i flera år nu (å de är sååå bekväma!) men de är både trasiga och ganska ofräscha, så när jag hittade dessa på Vagabond Outlet kunde jag bara inte låte bli. Sen hittade jag de andra Vagabondskorna på Scorett där det var 30 % rabatt på redan nedsatta priser. Måste öva mig på att gå i skor med klack bara, kommer nog aldrig komma upp i den klackhöjden som Anna kan gå i, men om jag bara kan bemästran en lite högre klack är jag nöjd. :) Hade jag haft mer pengar hade jag lätt kunnat komma hem med ett antal skor till.. :)

Nej, nu ska jag göra mig iordning inför kvällen!

Kommentarer
Postat av: sara

Hej Gumman!

Ballerinaskorna blir jag riktigt avundsjuk på ;-) Jättefina!! Hoppas allt är fint. Här mår magen bara bra. Kramar...

2009-04-04 @ 11:37:24

Kommentera inlägget här:

Vem är du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)


Har du en egen blogg/hemsida?:


Vad har du på hjärtat?:


Trackback
RSS 2.0