testar lite

Ville testa att lägga in ett youtube klipp. Helt galet är det här. :)  En sport som kallas Le Parkour eller Freerunning.


Varit å badat med Eve, Jossan å Hanna på Sannarpsbadet idag. Så härligt. Utom att hoppa från trampolinen. Vet att jag är en stor tönt. Man vet att det eg inte är så högt, man vet att det inte är farligt, man vet att man har gjort det innan samt att man ser småungarna kasta sig rätt ut. Och ändå tvekar man!?! 3 meter, så ser  man ju ner till bottnen vilket innebär ytterligare 2 meter och så mina egna 175 cm. Lite högt är det faktiskt. Men det hindrar inte mig själv från att tycka att jag är lite mesig...
Stod även öga mot öga med tvpejlaren idag. Skräckupplevelse. Tur att jag inte har en TV...

Imorgon är det Växjö som gäller...
Och halva veckan har gått..Snart är det helg igen! :)

   om sista söndagen i oktober...

Jag kan ärligt erkänna att jag inte gjort många knop idag.. Har varit en vanlig, slö söndag. Har sett Die Hard 3, kom på att jag redan sett den, även om det var ett tag sen och Die Hard 4.
Krävde lagom mycket tankeverksamhet för en söndag. :) Passade även på att fixa mina naglar när jag tittade på den sista filmen. Brukar i vanliga fall inte kunna sitta stilla så länge att lacket hinner torka, alltid är det nått man måste pilla med.. Men det verkar faktiskt som om jag lyckades idag Har tom lyckats få på ett lager överlack. :)
Ganska härligt med en och annan sån här dag faktist. Sitter nu men en kopp the brevid mig å summera lite vad som har hänt de närmaste dagarna. Kunde ha haft det värre måste jag säga...

Var på fest hos Evelina å Daniel igår. Sexparty. Riktigt skoj. Ganska mycket folk med. Sen var det utgång på kvällen. Eftersom Eves lillasyster Jossan hälsar på nu blev det så att vi gick till ett ställe alla kunde komma in på. Även om den här stan har en del uteställen, så är det ganska hög åldersgräns på de flesta nattklubbarna. Kan vara både bra och dåligt. Resultatet blev att vi (Eve, Daniel, Jossan, Hanna och jag) gick in på B&B (Biljard eller Bowling och Bar) .
Efter mitt första besök där lovade jag mig själv att aldrig mer gå dit för att partaja, men man måste ju kunna göra undantag. Fast nu har jag fått Eve att lova mig att ALDRIG mera försöka få mig att gå in dit igen. Musiken var kass, toaletterna äckliga och tittade man i taket ovanför dansgolvet fattades det takplatter på vissa ställen och man såg isoleringen. Frächt. Nää! Ingenting att rekommendera. Om man nu inte vill spela biljard eller bowla förståss. :)

Fredagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, utan mycket mycket bättre. :)
Jennie å Stefan skulle ner och hälsa på några vänner nere i Lund, så jag bjöd in dem på middag. Halmstad ligger ju så fint på vägen. :) Det var uppskattat och det är ju alltid trevligt att få lite matsällskap. :) Kanske kan räknas som en god gärning, veckan började ju så bra, men sen har det väl inte varit så gott om dem..

Pratade även med min bror och dealade om att jag ska få köpa hans å Lindas TV bänk när de köper en ny. Den dom har nu är supersnygg, men matchar inte deras soffbord. Tror den kommer bli hur fin som helst här. :)

Stack till Tina för att göra henne och Eve sällskap med lite Nintendospelande och Idol. Trevligt värre. Sen kom grabbarna (Daniel, Anders och 2 av A's jobbarkompisar) hem och det slutade med att jag och Tina följde med dem ut.
Helt oplanerat, men det blev hur bra som helst. Först var vi inne en sväng på Harry´s. Det är såå skoj att studera folk! Sen gick vi vidare till Bond. Var nästan inget folk alls där när vi kom, så det verkade som om det skulle bli lite lamt. Men efter en timme eller så var det massor med folk ute (inte som på en lördag, men endå)... Dansade som en galning. Hade så roligt. Daniel är helt tokigt. Får en att släppa loss som få folk kan få en till. Andreas hemma i Khamn är en av dem som alltid oxå brukar kunna få mig att skita i alla andra och bara dansa som en tok. Haha. Kul var det och svettig blev man. Tror jag tom hade svett innuti örat.. haha.
Måste säga att tjejtoan på Bond är den finaste jag har varit på. Bara 3 toaletter, men speglar vid handfaten, en jättestor helfigurs-spegel i rummet samt tre soffor. På soffbordet stod det tom en fruktkorg. Tror de har förstått konseptet att tjejer använder sina toabesök till att bättra på sminket eller frisyren samt att skvallra! Bra jobbat!

I torsdags så bjöd jag Marie å Johan på födelsedagsmiddag. Marie fyller år idag. Middagen var god och blev uppskattad, men jag lyckades klanta mig så där som bara jag kan till efterrätten. Hade gjort en kladdkaka (tänkte att det var bra att hålla sig till säkra kort) men använde mig inte av den vanliga formen utan av en mindre form med stel kant men löstagbar botten (sån som man trycker upp kakan genom hela formen, tänkte det skulle bli extra tjockt å kladdigt då). Bara det att när jag skulle trycka upp kakan så brände jag mig på underarmen vilket ledde till att jag tappade formen lite och hela kakan gled ner i vasken. Typsikt dåligt. Så det blev ingen kaka och bränd arm. Som tur väl var hade jag lite glass å hallon i frysen.. SÅ helt katastrof blev det ju inte, bara inte riktigt som jag tänkt mig..

I onsdags var jag med tjejerna och storhandlade på ica. Tog även en billig men god fika på deras café. Sen på em åkte vi på Amnestys loppis vi slottet. Ganska skoj, men jag fyndade ingenting. Bjuden på mat och film hos Tina och Anders på kvällen. Känner mig så opmpysslad så... :)

   Jag ska bli förälder!

Jo, så är det faktiskt. Jag fortsätter min välgörenhetsvecka. :)
Har idag, tisdag, lämnat in mina uppgifter till UNICEF så snart är jag Världsförälder! Kostar bara 100 kronor i månaden (minsta beloppet man kan sponsra med) och hjälper barn världen över.
Har länge funderat på att skaffa ett fadderbarn, men det här var ett bra alternativ. Tack för tipset Nina! :)
UNICEFS hemsida

Tog en svindyr fika på stan idag med flickorna (Evelina, Tina å Hanna), men kompenserade med att äta en riktigt billig middag (resterna av min grillade kycklign som jag köpte för 30 kronor). Gick en runda på stan, men hittade ingenting som jag gillade. Tur är nog det. Eller. Jag vet att jag hade hittat saker om jag tittat på:
a) skor (har redan sett två par stövlar som jag vill ha, ingen av dem kostar under 1000 kronor) eller
b)
jeans (vilket jag verkligen behöver då jag bara har två par som är hela). Men jag vet att när jag hittar jeans så brukar de sällan kosta under 900 kronor. Så det får vänta till ett tillfälle då man känner sig extremt rik.

Har alvarliga funderingar på att döda min "artificiella tomatplanta" Per-Ragnar. Även om jag kämpar å vårdar honom så hamnar jag aldrig på top 10 (var på 3 e plats i några timmar i går). Vet inte hur alla andra lyckas odla så många tomater på ett dygn... Tror jag ger upp snart. Leder ingen vart!

Nej, nu är det sovdags!

   Min goda gärning...

Blev lite inspirerad av syrran och blev lite inspirerad att utföra en god gärning. Fast ska jag vara helt ärlig så har jag väl funderat på det här ett bra tag..
Nyfikna på vad jag gjort?
Jag har köpt ett av Cancerfondens rosa band (ett av de fina med mönster)när jag å Evelina var på Friskis å tränade. Fast sen hade jag ju gärna sett att rosa bandet hade haft en annan färg än rosa... men men.
Vill man stötta det så får man leva med det. Känns inte allt för betungande.. :)
Rosa Bandet dekor 2007 designat av Lars Wallin

Belv bjuden på supergod middag hos Eve å Daniel efter träningen. Kycking, ris och Evelinas berömda sås. :) Såå gott! Tror jag får starta ett matkonto hos dem snart... :) Så det har gjort sin goda gärning.
Utfodrat en ensam stackare... Haha

   Kattlyx och lite annat

Har snöat in lite på hela den här kattgrejen. Hade inget bättre för mig så jag letade runt lite på internet efter shyssta kattprylar. Varför måste alla klösträd och kattbäddar komma antingen i färger som lavendelblått eller rosa eller alternativt i beiget eller grått med tassavtryck? Har iof hittat lite coola prylar i skinnimitation å så. Men jag garanterar att de kostar därefter oxå...

swecat för 2195 kr, på anicare för 485 kr

Alltså finns det ytterligare ett skäl till att inte skaffa husdjur. Det blir för jä-la dyrt. Och vad klösmöblerna sen kostar är ju inte att tala om..

Har faktiskt varit duktig och pluggat lite idag som planerat. Inte så att jag suttit direkt hela dagen, men jag är trots allt ganska nöjd.

Är grymt sugen på att förändra något med mig själv. Den stora frågan är vad. Är för feg för att klippa en extrem frisyr.. Men det var så länge sen det hände ngt. Sist var väl iof när jag permanentade håret i början av sommaren, men det är inte alls lika fint längre... Värt att klura lite på. Dags för förändring!

   en lugn helg

Lördag kväll och jag sitter här i min ensamhet och bara slappar.
Det är stunder som denna som jag saknar Tuss. Min (eller familjens det varierar när det pratas om henne) älskade gamla brunmaskade Birma. Hon är så söööt! Men hon är gammal, 14 år. Så dels tycker jag det skulle vara elakt att flytta på henne från ett stort hus till en liten lägenhet. När hon bodde här tidigare i år (några veckor), ville hon jämt utforska korridorererna, något som jag inte tyckte var lika spännande som hon... Sen så är det inte så lätt att ha katt när man inte kan fixa kattvakt (jag vet att Evelina ställer upp, men så vet vi ju inte om Daniel är allergisk eller inte. Dumt att exprementera med nått så långhårigt). Men som sagt. Hade varit mysigt med en katt eller två...
Har ju en favoritras sedan länge, Ragdoll. Dom är så söta! *drömmer*
klicka på bilden för att se ragdollkattungen i större format

På tal om mysigt. Hade en romantisk middag för två med Eve igår. :) Blev bjuden på supergod planka. Värsta lyxen. Drack vitt vin till och bara mådde bra. Tack tjejen! :)
Hade verkligen anledning att fira me. Tenta-beskedet kom som ett brev på posten (på riktigt) och för första gången under min Högskoletid fick jag ett VG på en tenta, vilket leder till VG i hela kursen. Känns sååå bra! Är ju inte helt fel att det handlade om juridik heller så det inte var en flumkurs. :)

Kan inte klaga på min dag idag heller egentligen. Fick följa med Tina och hennes kusinbarn (?, jag är sämst på att hålla reda på släktförhållanden) Tilde 6 år och Teo 3 år, till Sannarpsbadet. Hade riktigt skoj, även om Teo var lite feg i början och inte ville göra något men sen tuffade han till sig och vågade prova och insåg att det inte var så farligt utan bara roligt. Tilde var ganska modig direkt hon, men vågade mer och mer hon oxå.
Så mysigt med barn. Men några timmar på badet var ganska energikrävande även om det var skoj. Var glad över att jag inte hade några stora ansträngande planer för helgen. Man kan ju bara tänka sig hur tröttande det är att vara förälder på heltid. Det slog mig faktiskt oxå när jag gick där med Teo i handen. Han hade kunnat vara min. Helt otroligt är det ju inte. Få barn när man är 20 är ju inget extremt... bara det att det inte är någonting för mig. Tur att jag insåg det för länge sedan. Älskar däremot lånebarn. Det är lagom betungande för mig och ger mig en tillräckilg barndos.*ler*

Imorgon är det söndag och eftersom jag har tagit det så lugnt idag så hade jag tänkt använda iaf några timmar till att plugga. Borde inte vara helt omöjligt, krävs bara lite självdiciplin. :)

Höll på att glömma. Har shoppat. Fick lite pengar när jag fyllde år. Hade lite alternativ vad jag skulle använda dem till men beslutade mig tillslut för att köpa en klocka (eftesom jag inte har nån innan..haha) som jag velat ha huuur länge som helst. Vet att jag önskade mig den förra julen. Har trånat efter den sen den började säljas. Axcent Dream. Givetvis i svart. Har läst någonstans att den stora varianten (som jag köpte, älskar stora klockor) tydligen ska vara ett herrur, men det känns som om den kille som bär en sån klocka verkligen har bejakat sin femina sida. Personligen tycker jag att den är typiskt tjejig. Fast som sagt så älskar jag den endå. :) Den kommer i massa andra fina färger (grön, rosa, brun) samt metall (silver , guld), men jag kan ju inte hjälpa att jag trivs så bra i svart...

klicka bilden på att få se skönheten i större format

Uhh. Precis avlutat min kvällsmat. Korv med bröd. Denna veckan har jag för första gången på flera år ätit korv frivilligt. Det värsta är att den enda anledningen till att jag köpte hem två burkar bullens var att det var billigt. Billig mat är bra. Jösses vad jag sjunkit lågt. Nej, tacka vet jag sojakorvar. Det är i alla fall gott!

Nej. nu ska jag plocka fram mitt lördagsgodis (nej, jag är inte för gammal för det än), leta upp en film och bänka mig framför det fantastiska lådan resten av kvällen. :)

   Snart är det fredag... :D

Så närmar sig även den här veckan sig sitt slut... Redan fredag imorgon. Helt otroligt.
Mamma körde mig och all min packning (fick med mig allt utom skåpet/hyllan)  till Ronneby i måndags (inte den trevligaste bilresan jag haft, men det får gå), blev upplockad där av Karina (från Karlskrona) och sen bar det av till Växjö. Även om jag var trött, så var föreläsaren toppen. Rak, tydlig och lättsam. Gav inget större utrymme till klassen att förvilla sig på onödiga sidospår. Underbart! Stuvade om packningen till Evelinas biloch sen bar det av till Tinas föräldrar i Ljungby.
Så snällt av dem att låta oss sova där. Sparar oss både tid och pengar. :) Tina skulle träna så meningen var att jag å Eve skulle bada badhus, men dom stängde tidigt på måndagar. Elakt! :/
Åt Tacos med Tinas familj, supertrevligt, gjorde lite skolarbet och sen hann vi titta på halva Sunes jul innan alla tre däckade. :) Vet inte när jag somnade innan 12 sist. Men det var underbart att vakna utvilad. :)

Tisdag var det tillbaka till Växjö, samma föreläsare som dagen innan. Lika bra då. Tyvärr dröjer det till nån gång i november innan vi ska ha henne igen. Hoppas bara att resten av föreläsarna på den här kursen är lika bra. För er som är intresserade kan jag upplysa er omm att jag nu läser "Social- och förvaltningsrätt- utrednings- och handläggningsmetodik". Det ni!

Väl hemma i Halmstad sen hade jag inte så  mycket energi kvar till att vara kreativ.
Onsdagen gick mest energi åt till att handla (på em). Tränade med Eve och Hanna, sen var vi ju tvugna att kompensera för vad vi förbrännt genom att äta kladdkaka. Haha.

Idag har jag däremot varit jätteduktig (om jag får säga det själv, och det är väl ingen annan som gör det, så därför är det lika bra att faktist säg det. ) Har tvättat, diskat och städat. Min nya fina Ergorapido fick sin första riktiga utmaning (bara testkört den innan) och jag insåg hur dålig min golvmopp är.. Men fint blev det. :) Bara kvar att putsa fönstrena oxå, sen är lägenhten i toppskick. Får se om jag orkar ta tag i det till helgen.
Sängen är renbäddad med mitt nya fina IKEA påslakanset, Tanja Brodyr.
Ser riktigt fram emot att få gå och lägga mig. :) Det enda som är lite dåligt är att det bara ingick ett örngott, så min andra kudde har ett örngott som inte riktigt matchar. Det stör. Ärligt talat så stör det mig ganska mycket..

Det mest positiva med den här veckan har väl varit att min tandvärk nästan har försvunnit. Var länge sen jag kände att jag började få en visdomstand, men den har inte växt å inte kännts av, så jag har inte tänkt så mycket mer på det. Men i helgen gjorde den sig påminnd och jag hade grym tandvärk i måndags. Gjorde ont att gapa för stort. Och alla som känner mig vet att jag är ganska dålig på att hålla munnen stängd.. Men nu känner jag bara av det liiiite, och jag hoppas det dröjer LÄNGE innan tanden bestämmer sig för att fortsätta växa.

Har inga större helgplaner, bjuden på middag hos Evelina imorgon. Supernice. Hatar att äta ensam. Händer det nått annat spännande så lovar jag att informera. :)

   Den stora skattjakten

Nu sitter jag hemma i Asarum hos mamma, anlände till Blekinge igår fm. Gick en runda på stan med födelsedagsbarnet och hittade en superfin grå höstjacka! Som jag har letat efter en höstjacka,å helt plötsligt bara hänger den perfekta jackan mitt framför ögonen på mig! Först verkade det som om den inte skulle finnas i rätt färg i rätt storlek, men jag hade tur, för någon hade hängt undan "rätt" jacka men inte hämtat ut den. För bra för att vara sant, jag var ju bara tvungen att investera... *ler*

Väl hemma var det dags för presentbyte. Anna gillade sin Craft Mate väska, fast den inte var lila, och jag älskade min present, fast jag fick jobba hårt för den! :) I mitt paket från Anna låg det en påse med fyra guldtior samt följande skattkarta:
image3
När vi var små så har det hänt att vi fått leta efter våra presenter, fast då har jag för mig att det var av formen följa ett snöre och hitta presenter på vägen. Denna skattjakt innebar både letande och klurande och gick ut på att jag fick bilder på inzoomade objekt som skulle visa till nästa ledtråd som i slutändan skulle leda till skatten! Inte så lätt som det verkar, men riktigt roligt. Om jag fastnade på någon ledtråd kunde jag köpa en bonusledtråd, men jag hade ju bara 4 mynt och 6 ledtrådar, så det gällde att inte slösa bort dem i onödan...
Tänkte delge er med bilderna, men måste påpeka att de inte var lika tydliga när de var utskrivna på papper som de blir nu när jag lägger upp dem som dom är fotade... Klicka på dem för att förstora dem.

Den första ledtråden gjorde mig ganska ställd. Kunde verkligen inte förstå vad det föreställde. Tyckte det liknade ett par kaninöron. Efter en genomsökning av hela huset insåg jag att jag beövde köpa min första hjälpledtråd, vilket var en bild på en tass, å inte vilken tass som helst utan Novas tass. Detta ledde mig tillbaka till mitt gamla rum, numera Annas, där jag hittade Novas vita pyramidhus/koja (aka trollkarlshuset), bilden föreställde öglan i toppen av kojan, och innuti fann jag ledtråd nummer 2.

Denna hade jag väldiga problem med, en av de bilder som blev lite otydliga i utskriften. Såg ut som ett ådrigt glas eller en stam på en växt. Måste erkänna att jag fick liiite hintar av Anna när vi stod nere i källaren bland alla vinflaskor och jag letade efter en gul/vit mönstad flaska och Anna sa vänster, mer vänster... Försod tillslut att bilden föreställde en champangekork och ledtråd nummer 3 kunde jag hitta på hyllan...

3an var nog den ledtråd som var lättast. En dynamo, så det var bara att bege sig ut i regnet och ut till cykelboden där jag snabbt hittade ledtråd nummer 4.

Hade inga som helst problem att se vad bilden föreställde. Lätt. En "trädgårdslykta". Problemet var bara att hitta VAR denna lampa var placerad. De lamporna vi har i trädgården har ett helt annat utseende.. Dags att köpa loss min andra bonusledtråd, en husskylt med en tvåa, vilket ledde mig till Bos hem, lite längre upp på gatan. Regnet hade dock förstört nästa ledtråd, men Anna återkonstruerade snabbt ledtråd nummer 5.

Jaha, vad är det här då? Å var kan man hitta en sån? Spanade runt lite utan framgång innan jag förbrukade ytterligare en peng och mottog min tredje bonusledtråd. Inga som helst problem att se att det föreställde mammas vinställ som står i köket. Hade vid det här laget insett att första ledtråden ledde till den exakta platsen och bonusledtråden hintade om vilet rum/plats man kunde hitta det på. Denna platsen var med andra ord vårt kök. Efter en snabb genomsökning av rummet fastnade mina ögon på kaffekvarnen som står på en hylla ovanför diskbänken. Ledtråd nummer 6 hade legat där hela dagen utan att jag lagt märke till den... Ett bevis på hur observant man inte är...

Sista ledtråden var ju inte direkt snäll. Kunde med en gång säga "En sån ha vi inte!" Kan inte ens erinra mig om att jag någonsin har sett den... Klurade på den under middagen men insåg att jag verkligen inte hade nån koll på vad det kunde vara. Fick göra mig av med min sista guldpeng och köpa loss bonusledtråden. Inte heller här var det några problem att lista ut vad den föreställde. En del av en röd bil, mammas bil är gröngrå, Annas lila MEN Bo har en röd, alltså var det bara att traska upp till Bos hus ytterligare en gång, denna gången följde dock alla med. Väl där såg jag en figur på Bos garage. Den mystiska trägubben! :)
Fylld av förväntan öppnade jag dörren till garaget och tände lampan, jag hade äntligen nått mitt mål och hittat skatten! :)

Nu är ni bra nyfikna på vad det var va??? :)
När Anna bodde i Luleå hade hon en byrå som hon piffat upp genom att lägga mosaik på toppen. har alltid tyckt att den är så fin! Nu hade hon gjort om denna byrå till en hylla, målat den och gjort den superfin! Å nu är den MIN!!!
image14
Visst är den fin!? Ska möblera om lite där hemma och ha den i köksdelen. Den är jättedjup så nu får jag plats med alla mina burkar och elektriska prylar som jag för tillfället har lite svårt att hitta plats för förvaring till. Underbart!

Fick även min andra presenter. Av mormor fick jag ett sopset med gummiborstar. Mamma har haft en liknande lång sopkvast, och både jag och Anna har länge velat ha ett eget exemplar. Något som inte har varit det lättaste att tillgodose då vi inte har kunnat hitt det någonstans.. Nu hade mamma och Bo sprungit på dessa på Villamässan som de var på i Växjö (tänka sig att jag kan hitta något så positivt i den staden). Anna fick ett exemlar i rött och jag ett i blått. Handtaget på mellanborsten är vridbart, hur praktiskt som helst. Helt enkelt superbra! :)
image15
Namnet på detta underverk är "V7 Universalborste" och säljs av ett företag som heter Universalis International AB.

Den present som jag fick av mamma och Bo fortsatte på städtemat och var en efterlängtad grå Electrolux Ergorapido!!!! Den är så fin och så bra! (mormor har den ljusa, månsand tror jag färgen kallades, så jag är välbekant med modellen) Anna fick den röda! Nog första gången på länge som vi velat ha samma saker när vi fyller år... :)
image17
Har verkligen alla förutsättningar till att det kommer bli riktigt rent och snyggt hemma i min lilla etta nu. :)

Fick även en jättesöt trätavla från Willow Tree, som föreställer en flicka med en katt i famnen. :)
image18

I onsdags var jag Evelina och Tina i Ullared och shoppade loss på Gekås. :) Uppdaterade mitt förråd av shampo och andra nyttiga förbrukningsvaror, köpte lite nya träningskläder, två fina väskor samt första säsongen av Desperate Housewives. Tog även en runda in på NetonNet´s lagershop och gick ut därifrån med en HP photosmart 7525 multifunktionskrivare (fick nästan hela i födelsedagspresent av pappa), en Logitech Messenger 3 webbkamera samt datorhögtalare till Anna. (klicka på bilderna för att få dem större). Är hur nöjd som helst. :)

Hade liiite dåligt samvete över att ha lämnat Simon hemma i lägenheten (han kom upp på fredagen för att vara med och fira min födelsedag och vi åkte hem till Karlshamn tillsammans igår) men det var mysigt att slippa komma hem till en tom lägenhet. :) Hör ju till saken att jag inte var hemma på nästan hela måndagen eftersom jag hade lektion i Växjö och att jag var å tränade på friskis med Eve och Daniel på tisdagen... Fast i tisdags tror jag han tyckte det var skönt att få vara själv en stund. Han fick erbjudandet att både följa med å träna och att åka till Ullared. Det sistnämnda försår jag dock att han inte nappade på. Tror han hade varit uttråkad redan efter någon timme, vi var där ytterligare några timmar om man säger så. Inte hysteriskt mycket folk på Gekås, men tillräckligt för att jag vid något tillfälle skulle få lite smått panik. E & T lyckades dock dämpa mina ångestnerver.. :)

Födelsedagsfesten i Lördags var riktigt lyckad. Blev ganska mycket folk i min lilla lägenhet, men finns det kärlek så finns det plats. :) Var jag (självklart) & Simon, Eve & Daniel, Tina & Anders, Marie och Hanna & Andreas. :)
Fick jättefina presenter (som jag tyvärr inte har bilder på ,äger ju ingen digitalkamera); en bok, ett halsband (vitt stort runt hänge), ett par örhängen (krokar med tre ringar i olika storlekar) samt en brödrost (något som jag saknat länge men som jag innan jag fick hyllan av Anna inte hade en aning om var jag skulle placera, innuti ugnen stod ganska högt på listan.. *ler*). Blev mycket snack, spelande på bongo trummor samt en kortdryckeslek.
Kvällen avslutades på Mårtenssons för alla utom Marie som skulle upp tidigt på söndagen och avvek lite tidigare. Hade iaf grymt skoj! Riktigt skoj att Daniel kom å röjjde med oss tjejer på dansgolvet. :)

Höll på att glömma bort att nämna presenten jag fick hemskickad från Anders & Linda, ett par nya hörlurar till min Meizu! De jag hade innan glappade, så det är ju inte så roligt... Testat dem lite och hittills är jag helnöjd! :)

Mina nya Cresyn LMX-E630DS och en bild på en Meizu M6
(klicka på bilderna för att se dem i större format)

Oj! Vilket långt inlägg det blev. :) Undrar om någon orkar ta sig igenom allt jidder. :)
Men men, nu ska iaf jag och Anna ut och gå med hundarna och träna lite agillity på flygfältet. :)

   Kanelbullens dag å så...

Traditoner ska man ju följa, så en sån här viktig dag måste ju firas. :)
Hade utomhuspickning bestående av kanelbullar, kolasnittar och saft, uppe på Galgberget med Tina, Eve och lånehunden Theo (även känd som Treo.. ) Var hur mysigt som helst. Varmt å skönt och fin utsikt.


image2

Hade en riktigt galen fm. Skulle ner och hämta posten, men när jag kom tillbaka till lägenheten funkade inte kortet (har ingen nyckel till lägenheten, utan ett kort, ungefär som på hotell, fast utan room-service). Fattade inte vad som hade hänt, ringde runt lite för att få tag på någon som kunde hjälpa mig (tur att jag hade telefonen med mig, fick ett infall att stoppa den i fickan när jag gick). Fick veta att de som skulle kunna hjälpa mig var fastighetsskötarna. Trist för mig var väl att dom bara är anträffbara på vissa tider och att jag skulle få vänta en timme på dem. Gick till deras kontor (tvärs över gården) och hoppades på det bästa. Där står en kille (student antar jag) med sina två nyckelkort, han kunde inte heller komma in. Lyckat. Kände mig lite fånig där jag stod i mina 3/4 byxor, linne och flippflopptofflor. Tur att det inte var så kallt idag. Anyway, efter en liten stund så kom det någon anställd, som förklarade att han inte kunde hjälpa oss med korten, men att han mot legetimation kunde släppa in oss i våra lägenheter. The very next best thing. :) Hade ingen större lust att vara utelåst längre... När det väl var dags för besökstid hos fastighetsskötarna gick jag dit och fick mina kort fixade. Tydligen så att det är "datumgräns" på dem, ett slags bäst-före-datum (precis som på hotell)  som gick ut igår. Kul att man blivit informerad om att något sånt här överhuvudtaget kan hända... Eller inte. Tänk om man hade blivit utelåst riktigt sent på natten, eller om jag skulle varit i Växjö och kommit hem efter kontorstiden är slut. Kul det hade varit då... *not* Blir så trött på sånt här...

Nej, nu ska jag ta och äta en bit mat, sen är det tentaplugg som gäller innan jag kan koppla av för kvällen. Skriver tentan imorgon, som tur väl är så skriver vi i Halmstad,  från klockan 9, så håll tummarna för mig. :)

   Tjugotre

Jaha, så var man 23. Fast ska jag vara helt ärlig så känns det inte så mycket. Kommer utan problem in på alla uteställen i Halmstad nu iaf. Haft en ganska lugn dag, men mängder av telefonsamtal och sms. Tack alla! :)
Hade födelsedagsfika med Tina, Evelina och Hanna. Bjöd på marängtårta. Gott å bra sällskap. :) Fest blir det på lördag (då kan man även fira att tentan är skriven) och så kalas tillsammans med syster nästa vecka. Hur bra som helst!

Fick precis tipset att titta på family.se (eller jag hade missat att jag hade fått det tipset och såg det nyss..) http://www.family.se/vi/1020668.htm?ca=20_a Dom är såå underbara!!!! *glad*
Även fått fina kort av mormor, mamma å Anna. :)  Önskar att jag var hälften så pysslig som Anna... inte lätt när EN får allt.. Tror inte det blev någon skapar/pyssel-gen över till mig. :p

Måste ju snabbuppdatera om helgen. Var på snabbvisit nere i Lund (lördag-söndag), för att fira Ninas födelsedag. Är så glad att jag åkte ner, för vi hade verkligen en toppenkväll! :) Rasmus mötte upp vid Delphi och stannade några timmar, sen var det förfest i korridoren. Nästan hela Sunny Beach gänget var där, bara Carro saknades. Läste i en gammal vännerbok som Nina fick av mig för några år sedan. Skoj! Räknade om mina vuxenpoäng för skoj skull och kunde konstatera att jag nu var "mammamogen". Haha. Sen var det utgång på Kristianstads Nation (jag vet att det stavas på nått knäppt studentsätt eg..) Frächt ställe och jag hade grymt skoj! Fast jag undrar lite varifrån de självlysande djävulshornen kom ifrån och varför jag fick dom. Men men. Man kan inte förstå sig på allt.. :) Fick iaf för mig att jag passade i dem och bar dem stolt hela kvällen. *ler*

Oj. vad klockan är mycket. Jag som skulle lägga mig tidigt. Ska bara ta hand om Per-Ragnar (min tomatplanta), sen är det sovdags. Imorgon ska jag vara duktig å tvätta och plugga massor!

Sov gott!

   Grattis på födelsedagen!

Du får ursäkta mitt lilla intrång kära syster men jag ville bara önska grattis på ett lite annorlunda sätt. Hoppas du inte bli jättearg...om du blir det är det ju tur att du är i Halmstad och jag i Karlshamn! :P

image1

Puss puss från Syster å Zoo

RSS 2.0