En ny bil

Har testat en ny bil. :) Ahlgrens sursockrade bilar. Ser ut som orginalet,fast som namnet avslöjar så var de sursockrade. Var lite skeptisk innan jag hade smakat, men de visade sig vara RIKTIGT GODA.  Kommer definitivt köpa en påse nån annan gång.
image104

På Ahlgrens hemsida kan man läsa:
´´Aldrig tidigare har det varit sådant drag i Ahlgrens bilar. Sursockrade bilar är endast för den djärve föraren. Ska du ratta ett sådant ekipage måste du hålla tungan rätt i mun och aldrig låta tårarna göra dig fartblind. Sursockrade bilar har samma sköna kaross och komfort som originalbilarna, men med en desto ettrigare acceleration´´

Som med den flesta andra reklamen är det ju lätt överdrivet (annars skulle det ju inte sälja).. Var absolut inte supersurt utan sockret och det sura stod i en skön kontrast till varandra. Ger det 4 av 5 bilar. :)
Nu känns det som om man borde prova Lakrits Däcken och de Syrliga Skyltarna me. Har altid tyckt det verkade så skumt, men man måste ju prova innan man dömmer ut det. Återkommer med recentioner när jag utfört testerna. :)

Kommentarer
Postat av: Elin

Hm... måste kanske prova dem då. Kan inte rekomendera de chokladöverdragna bilarna. Vet inte vad det hällt i den chokladen för fy vad illa den smakar.

//Elin

2008-02-29 @ 17:57:31
URL: http://ecb.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vem är du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)


Har du en egen blogg/hemsida?:


Vad har du på hjärtat?:


Trackback
RSS 2.0