Utmaningen

Regler:

- Beskriv först reglerna
- Svara på alla frågor
- Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din
- Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!


Fem saker som fanns på din Att-göra-lista idag?
♥ Öndagsmysa med Simon
♥  Betala de sista räkningarna
♥  Städa upp lite på rummet
♥  Tvätta
♥  Blogga.

Vad gjorde du för 10 år sedan?
♥ Haha. Då var jag 13,skulle fylla 14. Gick på högstadiet och var ganska ocool. Hängde mest med Nina. :)

Ställen du bott på?
♥ Har bott i Korpadalen till jag fyllde 4. Minns inte så mycket av det. Sen flyttade vi till Mammas föräldrarhem i Asarum. Efter studenten flyttade jag och Nina till Göteborgg där vi bodde i ett halvår eftersom vi fick låna Anders lägenhet när han reste runt i Thailand med omnejd. Bodde några månader hemma hos pappa i hans lägenhet i Karlshamn. Tillbaka till Asarum och mamma. Efter det gick jag ett år på folkhögskola i Tobo som ligger i ödemarken utanför Uppsala. Återigen flytt tillbaka till Asarum då jag började fundera på vad jag skulle göra med mitt liv samtidigt som jag gick på komvux. Kom in på Socionomprogrammet i Halmstad där jag bor i min lilla studentlägenhet på 25,9 kvadratmeter. :)

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?

♥ Shoppa MASSOR
♥ Resa lika mycket
♥ Ge bort fina saker å pengar till släkt å vänner som förtjänar det..
♥ Betala av studieskulden
♥ Köpa hus

Personer du vill veta mer om:
Systret, TIna, Marie, Walle, Sara, Nisse. :)

   Carried Away

Igår var jag och Nina i Bromölla och såg Sex and the City filmen. Den var såå bra! Den perfekta fortsättningen och avslutet på serien. Utspelar sig tre år efter det att serien slutar. Fick mig att verkligen vilja äga boxen och se om hela serien... :)
Sen är ju Bromölla en fantastisk biograf som man inte kan göra annat än att älska. Gott om plats, sköna fotöljer och bra ljud. Fast det blir ju så att man jämför alla andra biografer med Bromölla, vilket leder till att alla andra biografer är kass. Speciellt Halmstads biograf, den kommer verkligen inte högt upp på listan... :/

Var (som väntat) mest tjejer/kvinnor i salongen. Var dock några enstaka killar där som (förmodligen) blivit ditsläpade av sina flickvänner/fruar. Känns ju inte som den ultimata killfilmen direkt. :) Men som sagt. Jag älskade den. Det var precis som väntat. Ett enda långt härligt sex and the city avsnitt.

Spöregnade när vi (läs Nina) körde hem. Är faktiskt glad att det inte var jag som körde. Lite otäckt. Blixtade som bara den gjorde det med. Ganska fint måste jag säga. Fast det tyckte inte Nina... :)

Tisdag imorgon. Har en riktig "ta-hand-om-mig-själv" vecka denna veckan. Fotvård imorgon och klippning på onsdag. Sen är det inbokat heldag med Nina på lördag. Snacka om må bra vecka. :) Fast känner jag mig själv rätt så blir det ingen radikal klippning eller häftigt frisyrbyte. När jag sitter där i frisörstolen kommer det nog bara komma ut ett "ta bara topparna" ur munnen på mig, som vanligt. Kanske lite tråkigt, men det är så svårt att veta vad man skulle passa i... :/

    

   Trevlig Midsommar!

Tänkte bara passa på att önska alla en riktigt bra och härlig midsommar!

   Goddag herr Asfalt. Länge sedan sist...

Jag HATAR att cykla. Har så länge jag kan minnas faktiskt aldrig uppskattat det. Jag går MYCKET hellre. Bara det att ibland har man inte riktigt den tiden som det faktiskt tar att gå. Att cykla går mycket fortare. Visst hade det gått ännu fortare om man hade kunnat köra bil, men den disskutionen tycker jag vi lämnar till en annan gång. Vet att mamma, pappa och Anna har cyklat "Ryssberget runt" nån gång. Har aldrig lockat mig. Bara jobbigt och tråkigt. Har aldrig upplevt den där måbra känslan av att susa fram på en cykel. Kanske kan det bero på alla dåliga cykelminnen som jag har.. ?
Första gången jag skulle ut och cykla på riktigt (iaf en av de första gångerna) med hela familjen så körde vi ner mot cykelvägen. Resten av familjen svängde så de hamnade på cykelvägen. Jag svängde inte och hade nog inte rikigt koll på hur bromsarna fungerade så jag hamnade i diket iställe..Inte så spännande.
Har även lyckats köra in i ett mopedstopp/trafikhinder (de där böjarna som finns på cykelvägarna) när jag va sådär 8-10 år. Ledde cykeln genom varenda sådant stopp i flera år efter. . Snacka om trauma. Sen har jag lyckats med bedriften att cykla på en stillastående bil. Det är minsann inte alla som kan säga en sån sak.. :)
Skrapade mig ganska ordentligt en gång när styret lossnade på cykeln  när jag körde till jobbet på Kreativum. Det var förvisso inte mitt fel, men det är ett bra bevis på att cyklar är livsfarliga och opålitliga.
Dagens bedrift var en ordentlig vurpa precis utanför vakten till AAK. Något som tydligen ett flertal ansällda har lyckats med före mig.. Skulle köra över järnvägsspåret, kom förmodligen liiite fel plus att det var såphalt av regnet, så hjulet gled och cykeln välte. Konsekvensen ett blev att Emma fick studera asfalten. Väldigt noga!  Den var mörk, hård, blöt och smutsig. Konsekvens två blev skrapsår på handflator och knän, lite blåmärken på benen och lite mörbultning av armarna.  Varför gör det så jäkla ont med skrapsår??? 
Fast å andra sidan är jag glad över att det inte blev värre. Att det inte blev större skrapsår. Att inte kläderna gick sönder och jag är OTROLIGT glad över att det var höger sida jag föll på och inte vänster. Det hade kunnat sluta RIKTIGT ILLA om jag tagit emot med min inte 100% läkta vänsterarm. *rysa* Den historien hade jag inte velat ha i repris...
Har förövrigt inte gått så bra idag. Tabbat mig lite å haft lite allmän småotur. Borde inte sigit ur sängen i morse helt enkelt.

Har handlat med Annika och förberett lite inför imorgon. Ska bli trevligt. Hade tänkt ha en sommarklänning, men jag känner inte för att visa upp mina såriga ben. Ser ut som värsta 10 åringen med "sommarben", saknas bara några myggbett så är det klart. Fast det kanske man samlar på sig imån. Inte för att det riktigt är det jag hoppas på, men å andra sidan hade jag hoppats på att ha fina solbrända icke såriga ben. Sällan så att det blir som man tänkt sig. Nu har jag bleka såriga (skrubbsår, såret från Ninas bil och såret på hälen där jag blev överkörd av en kontorsstol) ben och får väl helt enkelt klä mig därefter.... :) Det som varit RIKTIGT POSITIVT idag var att Eve å Daniel var här och lämnade lite av mina BHar. Wooho. Vad jag har saknat dem! Fast jag älskar iof bhnsom jag var tvungen att köpa på Cri. Inte helt billigt, men såå skön. :D

Nej, gäller det att slicka såren och krypa till kojs. Sov så gott!


   sjuk?

Känner mig som värsta miffot som inte tittar på fotbollen. "Det är ju en nationell angelägenhet.." Jaja.
Var inne i stan och drack kaffe å småsnackade med en kompis, men när det började komma fotbollsintresserade och nedräkningen till avspark (heter det så? ) hade börjat valde jag att avlägsna mig... Galet lugnt på gatorna. Några få bilar ute, en och annan hundägare som var ute med djuren samt lite ungar. Inga människor ute i sina trädgårdar trots att det är en fin kväll. Man skulle nästan kunna tro att stan drabbats av en epidemi eller något. Fast det kanske är just det det är. En fotbollsepidemi. Jisses vad skit jag kommer få för det uttalandet. Kan inte hjälpa att jag är en liten sporthatare. Haha.
Tror jag ska läsa ut min bok istället, Smuts heter den. Minns dock inte författaren. Fick den med Damernas Värld i veckan. Började läsa den i söndags och fortsatte igår. Var så spännande att jag inte ville lägga den ifrån mig, men tillslut var klockan så mycket att jag var tvungen. Visste ju att jag skulle upp tidigt idag. Men jag har verkligen SVÅRT att lägga ifrån mig en bra bok om det bara är 50 sidor kvar...

Allt går bra på jobbet (tror jag iaf). Imorgon är sista jobbedagen på den här veckan och två av tio veckor är avklarade. :)
Känner mig hyffsat säker på två av datorsystemen nu, men det blir lite småmissar ibland. Men jag är bra på att hälla oljor och tejmakapären och jag är bundisar (det var vi definitivt inte första dagen).

Men, Vad är det egentligen jag gör då? Jag jobbar ju som sagt på provskickningen och de skickar prover (det hade ni väl aldrig anat) på olika vegetabiliska oljor och fetter till företag och distributörer runt om i världen. Det är allt från vanlig rapsolja till sheaolja eller olika blandningar. De två områderna är mat och kosmetika. Proverna kan vara allt från flera liter (har tex skickat 10x10 liter idag) till 240 ml. Med andra ord ganska skiftande.

När det kommer in en beställning måste vi kolla om vi har oljan på lager (upphällt i mindre burkar i frysarna, eller på fat/dunk/kartong/säck på de stora lagrerna eller i fabriken) eller om den ska produceras inom snar framtid. I vissa fall måste vi även blanda ihop provet själva. Och ja, jag har labbrock. Finns möjlighet att det kanske kommer att komma bild på det där nån gång i framtiden. :)

Sen gäller det att bokföra rätt, tappa upp i lämplig behållare, sätta etiketter och skicka iväg det till rätt mottagare. Förhoppningsvis blir det rätt prov till rätt person i rätt land. :) Slutligen måste man rapportera att man skickat.
Dagarna går iaf fort (mycket matpauser me) och personalen är jättetrevlig. :D


   Tur! Eller var det kanske skicklighet?

Vem har sagt att fredagen den 13 skulle vara en otursdag? Lyckades i och för sig skrapa upp mitt ena knä på Heinessons gamla pärla till bil. Vet inte hur jag lyckades, bara att det gjorde ruskigt ont...  :(

Har jobbat en hel veckapå AAK nu. Trivs som fisken i vattnet. :) Personalen är trevlig, arbetstiderna är bra (flex-tid!) och arbetet varierande. Mycket att lära sig och ta in, men jag har att göra och dagarna går snabbt. Kan ju inte heller riktigt klaga över att jag i onsdags fick följa med Svenska och Danska Lab Support delen på Team bildning på Tjärö. Blev femkamp, trerätters middag och lite dricka. Supertrevligt. Så snällt att jag fick följa med. Kul sätt att lära känna alla på. :) Fast det var lite svårt att förstå den där danskan ibland. Roligast blev när Dennis och Nicklas fick Sankt Hans (dansk motsvarighet till midsommar) till Tant Hans. Skrattade så jag nästan grät.. :)

Idag har jag vari duktig och hjälpt mamma (och mormor) att mangla lakan & påslakan. Inte helt spännande, men inte så farligt heller. Sen fick jag skjuts av mamma in till stan för att träffa Peo & Bella, Nina, Tina å Rasmus. Så kul att få träffa alla igen. Blev visserligen inte så lång stund, men det kommer ju komma fler tillfällen i sommar. Spelade två roliga spel Trodde du ja (tror jag iaf att det hette) som jag missade början på och "Med Vilda Gester" som jag spelat innan. Mycket skratt å skoj blev det. :)

Fick även det BÄSTA samtalet på hela veckan. Lämnade in uppsatsen (efter mycket slit) i onsdags och ikväll ringde Tina och berättade att vi hade fått mail från en av Examinatorerna att vi var GODKÄNDA! Så härligt att kunna lämna det bakom oss. Är så glad!!!! :)

Nej. Nu är jag jättetrött, ska gå och lägga mig alldeles strax. Har varit en intensiv vecka. Ska bli härligt med helg nu. :)

foto: Anne Geddes

   Work all day, party all night

Som väntat har det blivit en ganska intensiv helg.. Steg upp tidigt i lördags för att kunna åka till Karlskrona eller eg Jämjö. Var underbart att åka motorcykel, precis som väntat.. :) Sen blev det ett antal timmars pluggande. Hade en laptop, så vi kunde sitta på altanen, vilket var superhärligt, men det var för soligt för att kunna ha datorn i gräset. Solen bara reflekterades i skärmen. :( Kanske inte så man helst vill tillbringa en solig helg, men vad gör man. Måste man så måste man... Bara att hopaps på fler soliga helger framöver.

Tycker iaf att vi var riktigt duktiga. Det gick långsamt, men vi gjorde ett bra jobb (tror jag iaf) Blev många samtal med Tina i Halmstad, men jag tyckte vi löste den knepiga situationen på ett bra sätt och delad upp arbetet fint.  Evelinas familj var helmysig och trevlig, precis som väntat. :)  Pausade lite i arbetet och tog ett dopp i en insjö (jag å namn). Var riktigt skönt. Nästan så jag kan sträcka mig til att säga att det var varmt. Men bara nästan... :)
Var ute på kvällen. Förs hemma hos en av Eves kompisar, Hanna ,och sedan på Nivå. Mycket trevligt. Kul att träffa lite fler av Evelinas kompisa och folk som hon brukar prata om/med. :) Fick även se Playbar en snabbis samt PM. Nice med lite rock. :) Eves pappa var en riktigt ängel och hämtade oss i stan så vi slapp vänta på bussen.

Steg upp tidigt (nio) idag me för att kunna sätta oss med arbetet. Klippte, klistrade, rättade, fixade och donade. Vi har fortfarande arbete kvar att göra, men jag tror/hoppas att den värsta biten är gjord..
Första jobbdagen imorgon (håll tummarna för mig) så det blir till att sita med uppsatsen måndag och tisdag kväll...
Tog tåget hem på em. Men hann inte vara hemma så många timmar innan det var dags för nya äventyr. :)

Jonas hämtade upp mig för en tripp till Mörrum där det var dans. Orkestern var inte särskilt bra (sämre än vanligt vill säga) men folket gör kvällen. Var tillräckligt med dansfolk för at det skulle bli en toppenkväll. Tom Millan & Bengt var där. Har nog inte träffat dem sen förra sommaren. Jag var lite stel i början, var trots allt nästan ett år sedan  jag dansade sist. Men det sitter någonstan i mig. Det är som att lära sig att cykla. Det kan gå lite vingligt i början, men har man väl lärt sig det så kan man det resten av livet. :) Har verkligen saknat att dansa. Måste ta mig ut lite oftare i sommar. Det är ju så ROLIGT! Nu är jag så där härligt trött. Ska bara föna håret sen ser jag fram emot att få krypa ner under täcket. :)

   Vildsvin & Mysankor

Jisses vad fort den här dagen har gått!

Var på praktikmöte på Althea igår fm. Althea är en kommunal öppenvårdsenhet för alkoholmissbrukare och deras anhöriga. Var nervös som bara den. Var som värsta anställningsintervjun. De skulle kolla om jag var lämplig för att kunna praktisera där. Men det visade sig att handledarna var hur trevliga som helst och det kändes inte ett dugg jobbigt när jag väl satt där. Efter lite mindre än en timmes samtal fick jag det positiva beskedet att JAG FICK PRAKTIKPLATSEN! :) Kändes verkligen bra. Tror jag kommer att trivas där. Kul att nått går som det är tänkt...
Sen var det bara till att hem och panikpacka då bussen hem till Khamn skulle gå några timmar senare. Blev inte så mycket packat i onsdags efter examinationen, var helt tömd på energi då. Var dock ett riktigt pucko och lyckades glömma att ta med mig mina bh-ar. Inte en enda fick jag med mig (hade en bikini överdel på mig). Jag är såå smart.. *not* Har även glömt mina svarta finbyxor (vilket inte var såå farligt) och säkerligen någonting mer. Kan ju inte hjälpa att jag har svårt att sortera ut saker när jag packar så det sån tid att välja och endå slutar med att jag måste ta med mig onödigt mycket. Mamma grymtade något om "ska vi öppna skoäffär?"... :)

Var riktigt härligt att få sova ut i morse. Har tom fått tillbaka mitt gamla rum (som blev Annas när hon bodde hemma nu i  höstas & vintras). Var och hämtade mormor på em. Körde henne i rullstolen och fick samtidigt träna mina benmuskler (vilket jag VERKLIGEN behöver. Har blivit helt förslappad på sista tiden) när vi gick i uppförsbackarna. Sedan har vi bara haft det mysigt. Druckit kaffe i solen,  grillat vildsvin och ätit rabarberpaj. Mormor funderar (dock inte så seriöst) på om hon skulle skaffa en sån där "mysanka" (däremot seriös) som skulle kunna äta upp sniglarna som trakaserar hennes lilla rabatt. Haha. Hon är så rolig! Mysanka. Och så gillar hon programmet "Postkodpensionären oxå". :D
Mammbo agerade taxi och körde/gick hem med mormor och jag passade på att packa upp det mesta av mina kläder. Tror jag ska försöka städa lite i garderoben innan jag hänger in mina klänningar & kjolar. Vet att det är endel som inte passar längre. Märkte även att några av sommarkläderna som jag hade lämnat hemma efter förra sommaren var på gränsen till för små. Det ska det banne mig bli ändring på. Så här kan jag ju inte ha det! :(

Imorgon ska jag till Evelina i Karlskrona. Vi ska sätta oss med uppsatsen. Får bli msn och telefonkontakt med Tina. Hoppas det kommer gå bra så vi får det gjort., kan bli godkända och få lämna det bakom oss. Är iaf inte lika knäckt längre. Det är bara att bita ihop och försöka göra något bra av situationen..Sen kan det ju erkännas att det är lättare att säga så än att verkligen göra det. Anyway.  Bo har lovat att köra mig dit imorgon, eftersom det ska bli fint väder så ska jag få åka motorcykel!!! *glad* I love it!

Är GRYMT danssugen nu. Men nu när jag är på hemmaplan vet jag iaf vilka jag ska ringa för att kunna göra något åt den saken. :)  Pratade med Jonas idag och han lovade att ta med mig ut nån dag snart.... *längtar*

   Blod, Svett & Tårar

Vi var ganska nöjda med vårt arbete, men självklart var vi beredda på kritik. Vi visste att det inte var felfritt och att man hade kunnat göra vissa saker annorlunda, men ingen av oss hade förväntat oss det här.
Opponenterna gav relevant kritik, både positiv och negatiiv. Inget konstigt med det. Men våra examinatorer totalsågade oss. De bara rabblade saker som var fel och som hade kunnat göras annorlunda. Inte en enda sak sa de som var positiv. INTE EN ENDA!!! Sågade oss vid fotknölarna och sedan nertryckta i marken. Som att bli nerslagen med en slägga. Brutalt verbalt misshandlade och totalt knäckta. Hur kunde det bli så? De som har läst det har verkat tycka att det var bra. Inte ens det som vår handledare hade sagt stämde (vilket iof inte förvånade oss så mycket) Tur att vi var sist. Vet inte hur jag skulle ha kunnat hålla mig samlad resten av dagen om vi hade fått all den kritiken i mitten av examinationen. Arg frustrerad och besviken.

Vi klarade iaf av Opponeringen på den andra uppsatsen. Nu har vi en vecka på oss att komplettera vår egna uppsats. Fast ska man vara ärlig handlar det egentligen mer om att skriva om än att komplettera. Gör om- Gör rätt.. Slipper man iaf oroa sig vad man ska göra av sin helg innan de 10 veckornas sommarjobb börjar. Jag älskar mitt liv just nu. *ironi, ironi* Kan nån komma hit och ge mig lite kärlek och få mig att må lite bättre?

   Effektivt.

Älskar när man kan göra spontana saker. TIna ringde mig i em och frågade om jag ville följa med henne och Anders till Ullared. Klart jag ville det! Superskoj ju. Fast det kostar ju alltid endel... Hittade ett par superfina vita ballerinaskor i en av skoaffärerna utanför GeKås. Hade jag orkat leta upp min kamera så hade jag lagt upp en bild, men det får vänta till en annan dag.. :p Orkade inte riktigt med klädavdelningen (trots att det knappt var något folk). Hade helt enkelt ingen energin till att leta. Tina däremot är proffs på att hitta kläder på GeKås. Hon hittade tom en tröja till mig. :) Annars blev det mest nyttigheter som shampoo en hammare och lite annat smått å gott. :)

Är ganska nöjd med dagen. Var på blodgivning i fm (dagens goda gärning).Lunchade med Evelina. En galet dyr lunch på Espressohouse. Varm macka med en stor latte. Bara latten kostade nästan 40 spänn. Det är ju verkligen hysteriskt! Fast nu var det iof att vi hade en njutakupong så det var 2 för 1 som gällde, så det blev ju lite vettigare pris... Men bara tanken på vad det kostade egentligen gör mig helt förundrad. 38 kronor för en stor latte med smak. GALET! Sen var det hem och tvätta som gällde. Hade endå inte kunnat ligga ute i solen. Brännan har nästan lagt sig helt, men ryggen var tacksam för att få ytterligare en dags vila... :)

Har även hunnit läsa 2 arbeten. Ett nytt och läst om ett. Hade planerat att hinna läsa ytterligare ett innan jag går och lägger mig. Är grymt nervös inför examinationen imorgon. Hoppas det går bra. De som redan har haft sina examinationer har sagt att det var ganska tufft och att de hade varit hårda.. Lovar att berätta hur det gått...

Var på stan häromdagen. Var sugen på lite nya kläder. Bara det att modet som är just nu är inte ett dugg Emma-anpassat. Så mycket mönster (vilket kan vara hur snyggt som helst på alla andra) eller fel färgtoner och så självklart de obligatoriska pastellfärgerna. De som känner mig vet att jag inte sätter på mig plagg i pastellfärger och de vet även varför. det ser helt enkelt för jävlligt ut. Sen är det det där med antingen långklänning eller klänningar som är så korta att man skulle kunna tro att man glömt sätta på sig ett par byxor. Inte heller riktigt min grej. Har inte riktigt kroppen för att kunna bära upp något av det på ett snyggt sätt utan att se antingen gammal eller dum ut...

Var i Gbg för ett par helger sen. Skulle ha skrivit om det, men har haft så mycket annat att tänka på. Jag och Annika var iaf och hälsade på Jennie. Skoj. Jag & Annika var på stan på fredagen när Jennie jobbade. Skulle shoppat ordentligt, men hittade inte så mycket. Som sagt, modet är inte direkt anpassat för mig... Hittade iaf en tröja från only, ett mönstrat halternecklinne på Gina och en grön sjal på HM. Knappt så jag vågar nämna det men jag köpte en gul Regal klocka som jag spanat på länge då den var på rea på Ur & Penn. Kommer bli riktigt snyggt när man är lite mer solbränd sen. :) Eftersom jag inte hittade så mycket kläder så shoppade jag loss på Verner och Verner istället. Haha. Annika hade jätteroligt åt mig. Men jag gillar verkligen min Garlic Zoom från Chef'n och mina Måttbägare från Zyliss. :)

GARLIC ZOOM. Inuti den genomskinliga plastkupan väntar ett antal vassa roterande knivar på att göra småbitar av dina vitlöksklyftor. Från en till 3-4 ska det gå att hacka på en gång, om de inte är alltför stora. Kraften till knivarna kommer från hjulen i botten, och för att hacka så rullar du helt enkelt hackaren fram och tillbaka på diskbänken, skärbrädan eller kanske armen. Hela hacken är istärtagbar och går att diska i maskin.

Zyliss. MEASURING CUP SET. Red dot award: product design 2007
Many users want not only to measure ingredients in a measuring cup but also to prepare them in the same vessel. This measuring cup set was developed to satisfy this wish. The inner surface is rounded off to make it easier to stir ingredients with an egg whisk or to empty the measuring cup with a dough scraper. Thanks to the deliberately wide opening even an electric mixer can be used. There are measuring scales both inside in the cup and on the outside so that the user can measure ingredients more easily. The fact that these measuring cups not only stack but also neatly nest into each other makes this set very space efficient.


Mmm.. det är så fina. :D

Fikade även med Anders, vilket var hur trevligt som helst. Jag älskar mina syskon och att jag vet att jag kan prata med dem och att de alltid skulle ställa upp för mig!!! :) Sen är han ju hysteriskt rolig oxå. Visste inte ens att man kunde slå en golfboll i huvudet på sig själv... ;)

Var på Liseberg på lördagen. Hade SÅÅ skoj! Annika & Jag skrattade och skrek så vi blev hesa. Haha. Jennie mådde inte helt bra så hon ville inte åka med oss. Lite synd. Dagen var iaf riktigt lyckad. :) Sen var det bara slappande som gällde på kvällen. Kan vara skoj att vara uppe i Gbg utan att festa till det... :)

Nej, nu måste jag engagera mig lite i arbetet. Borde kanske packa lite me. Iaf skriva en packlista. Älskar att skriva listor... :) Håll tummarna för oss imorgon!

   Aj aj aj..

Tog årets första dopp i havet igår. *stolt* Inte för att det var särskilt varmt och skönt, men så var det ju fortfarande maj...Hmm. Juni nu. Shit vad tiden går. Inte många dagar kvar på terminen nu..
Var med Evelina, Daniel, Kristoffer (D's lillebror) och hans tjej på Östra Stranden. Fullt med folk. Alla passar på att ta sig till havet när det blir en solig helg... :)
Var lite avis på Eve som fick sån fin färg. Båda hade smörjt in oss med solkräm och legat lika länge, men effekten var verkligen inte den samma..När vi kom hem kunde jag konstatera att om jag tittade RIKTIGT noga så hade jag fått liiite färg, men det var inget som direkt syntes. Hade mer gått från likblek till normal hudfärg.. Inte riktigt rättvist att jag ska behöva kämpa så för att få lite färg. Mamma har ju tex superlätt för att bli brun. Anyway. Det var en härlig dag på stranden.
På kvällen fick jag följa med Eve & Daniel hem till hans föräldrar (de tar hand om mig när jag är själv). Supertrevligt! Fick äta gott (grillat), spelade kort och hade det allmänt trevligt. :)

Idag var vi (jag, Eve & Daniel) på Västra Stranden istället, för här kunde vi ha lilla Bianca med oss... :) Ytterligare en härlig dag i sanden under solen. Tror alla fyra njöt lika mycket. Fast så var det det där med att kämpa för färgen. Var kanske inte såå svårt endå. Lyckades bränna hela baksidan (ja jag använde solkräm), värst är det på låren/rumpan precis vid troskanten och delar av ryggen. Sen har jag även lyckats med att få en "snygg" bränna på magen. Har två vita halvmånar rätt på magen. Tror jag lutade mig lite framåt när jag satt å läste... Haha! Ska vara jag till att lyckas med det där...
Kommer förmodligen vara varmt och "skönt" i natt iaf. Blir inget solat imån. Måste låta min stackars hud vila lite... Fast varför är det så svårt att få snygg färg på magen och framsidan av benen? Alltid lika svårt ju..

Har tillbringat kvällen hos E&D (surprise). God mat och film. Trevligt värre. Å så kunde vi beklaga oss lite över våra brända kroppar för varandra... :)

Var nyss nere i förrådet å letat upp min bordsfläkt. Var över 27 grader varmt i lägenheten när jag vaknade i morse. Ingen rolig upplevelse. Problemet är väl att fläkten låter som faan. Kommer inte ihåg om den gjorde det förra året oxå eller om den har tagit stryk av att stå nerpackad... Hoppas den hjälper lite iaf.

Nej, nu är det dags för lite mer after-sun och sen är det sängen som gäller. Kanske ska läsa några sidor i Camilla Läckbergs Predikanten med.. :)

RSS 2.0