Little bags of joy...

Hade tänkt skriva om detta för minst en vecka sen. För jag är så himla glad över mina nya saker. :) Eftersom jag själv inte kunde följa med till Thailand lovade Nina att shoppa lite till mig där nere. Hon hade med sig två superfina väskor till mig när hon kom tillbaka! En grönbrun Mulberry Bayswater väska. Eller den är egentligen mörkt mörkt grön, men den ser ut som om den vore brun i vissa ljus och vinklar. :) Jag älskar Mulberry väskorna. Det finns så många fina! Har bara tittat på dem fastkjedjade i butikerna och på nätet så jag vet väl inte exakt hur de ska se ut. Men denna väskan är så fin! Verkar som om alla märken och så sitter där de ska och det är äkta skinn! :) Är såå GLAD!
image165
Den andra väskan var en Anya Hindmarch "I'm not a plastic bag" väska. Vit med blå text. Den är oxå fin men det märks att det är en kopia eftersom tyget är lite tunnt och texten inte är påsydd utan tryckt. Måste säga att hon faktiskt har gjort en hel del andra fina väskor. I'm not a plastic bag väskan var den enda av hennes design som jag kände till innan. Hennes väskor är kanske överlag ovanliga i Sverige? Nån som vet?
image166
Fick ett snyggt hårspänne i kokosnöt (som jag önskar att jag kunde visa er) och en parfym; Lancôme; Hypnosé av mammabo efter deras Thailandresa. Hade även skickat bud med Nina och Tina om en parfym; Lancôme; Miracle. Hade nästan tomt i parfymskåpet innan. Nu saknar jag bara en riktigt bra vardagsparfym så tror jag att jag är tillfälligt nöjd på parfymfronten. :)


   Efter snö kommer solsken..

Idag har det varit en underbar dag. Soligt och fint väder ute. Ligger fortfarande snö på marken, men man blir ju såå mycket gladare och våren känns återigen lite närmare.. :)
Men den största anledningen jag har att vara glad är att jag idag ÄNTLIGEN har blivit av med gipset, efter nästan 6 veckor. Känns så otroligt härligt! Har lite skav fr gipset på handleden, hela armen var helt uttorkad och torr (vilket jag försöker motverka med MASSOR med hudkräm) och det gör lite ont när jag flexar handen. Men det är helt normalt säger de som vet. Kommer inte ha full styrka i handen på flera månader, men kan snart leva helt normalt. Ska träffa en sjukgymnast imorgon för att få lite övningar och dyl. Men det är så härligt att kunna använda båda händerna igen! Att kunna tvätta både händerna och håret ordentligt, kunna diska (förmodligen första och enda gången jag tycker det är en positiv sak), kunna ha vilka kläder som helst och framför allt att kunna få på sig ett par vantar. UNDERBART!!!

image164

   GLAD PÅSK!

image163

   mitt lilla fluff och jag...

Har precis kommit hem från frisören. Håret var grymt slitet, så det var verklien i behov av en klippning. Men jag har nog aldrig haft så här fluffigt hår. Haha. Jo, möjligtvis efter jag haft hela håret i rastaflätor, men aldrig i stylat tillstånd. Undrar hur det kommer se ut utan ett kilo produkter i? Förhoppningsvis blir det bra, den som lever får se som det så fint heter. Har nog aldrig hänt att man lyckas få samma look som när man lämnar frisören. Man tiitar i spegel på sin nya frisyr, godkänner den och vet att när man vaknar morgonen efter är det ett minne blott och hur mycket man än puffar och stylar kommer det inte bli så igen. Haha.

Ska fixa det sista i lägenheten, sen bär det av söder ut och hem till lilla Asarum och ett tomt hus. Fast riktigt tomt är det väl inte. Kommer ju vara två söta katter och mammabos hund Kenzo där. Anna är i Lule för xjobbs redovisning (som hon redan avklarat) och tentor och mamma och Bo är i Annas nya lägenhet i Jönköping och tapetserar och lägger golv. Måste erkänna att det känns grymt konstigt att åka hem och så kommer ingen vara hemma. Men jag ska ju få träffa mormor och lite kompisar. :) Nina och Tina har äntligen (vilket de säkerligen inte håller med om) kommit hem och det ska bli så skoj att få träffa dem igen!!! :)

Skärtorsdagen idag. Det är väl nu man borde åka till Blåkulla?
Jaja. Spar det till nästa år. :)
image162

   Coffee Master

Hade såå gärna haft en espressomaskin så jag hade kunnat göra egna proffsiga latte... :)
Tycker om de maskinerna som har en mjukare och lite rundare form. Det är så lätt att de kantiga ser så klumpiga och stora ut. Har 3 favoriter, fast jag har ingen aning om hur bra nån av dem är..
 (klicka på bilderna för att se dem större):

1. Ascasos Dream, har hittat den i 12 olika enfärgade varianter (fast några är ganska skumma som den orange och så fanns det endel svagare färger som babyblå och babyrosa) + 3 "crazy collection" som var ganska fula och prickiga/fläckiga. Crazy collection och den i aluminium verkar vara dyrare än de enfärgade. Kostar 6000-7000 kr på nätet


2. FrancisFrancis X1, har jag hittat i 6 olika färger men några var lite mesiga för min smak, tex den ljusgula... Kostar ca 4700-7200 kr på nätet.


3. Ascasos Basic, den är inte riktigt lika fin som Dream, finns bara i 2 färger men jag gillar den endå. Kostar ca 3700 kr på nätet.


Vill ni se de andra färgerna av Dream och X1 kan ni gå in på Bagaren och Kocken


Bubblare:
OBH Nordicas 2418 Chilli Espresso är snygg. Helst om man har annat i Chilli serien. Tycker verkligen att det är en snygg röd färg. Ca pris på nätet är 1400 kr

La Pavoni Espresso Si är också snygg. Det som är negativt med den är att det verkar som om den bara kommer i en färg. Lite tråkigt. Ca pris på nätet är 2200 kr.

Prisuppgifterna är hämtade från prisjakt.nu

   Middagsbjudning

Hade en så mysig lördag igår!
Kanske inte världens roligaste em med tvätt och städning, men det måste ju göras det med.. :)
Men på kvällen var jag bjuden till Evelina & Daniel på fin middag. Simon hade på förmiddagen skrivit sin tredje tenta den här veckan, den sista för den här perioden och skulle därför på tentafest med några klasskompisar.
Så det blev värdparet (hmm. vad vuxet å lite övermoget det låter), Tina & Anders och så lilla jag.
image160
Kvällen till ära hade Eve gjort tre-rätters;
Fördrink. :)
Förrätt: Skagenkanapé (en klassiker, alltid gott)
Huvudrätt: Ryggbiff med Hasselbackspotatis och rödvins & ädelostsås (rikigt gott trots ädelosten)
Efterrätt: Fryst cheesecake med ananas (En favorit kan äta huuur mycket som helst..)

Det var såå gott och så lyckat! Tack E&D!

Drack även ett glas vin till maten, vilket var riktigt gott. Men tod det lugnt resten av kvällen. Hade inte ätit några verktabletter varken fredag kväll eller på hela lördagen men kände att med tanke på mängden tabletter jag intagit de senaste veckorna vore det smart att ta det lugnt. :)
image159
Resten av kvällen bestod av prat, melodifestivalen, gissningslek ang melodifestivalen och ännu mera prat. :)
Med andra ord en riktigt lyckad kväll.
image161
Hade inga direkta åsikter om vem som borde ha vunnit, tror inte någon av bidragen har en chans i Eurovision egentligen. Men det kändes ganska självklart att Charlotte Perrelli skulle vinna. Hon är duktig och det var en stak låt. Den har faktiskt blivit bättre och bättre för varje gång jag hört den. Fick lite gåshud av Sanna Nielsens power-ballad, bröderna Rongedal hade ju väldigt mycket energi och jag gillar BWO:s låt (men det är ju inte första gången) men för övrigt blev jag inte så imponerad av de andra låtarna...

   Hur man kan roa sig en fredag i Halmstad..

Finns säkert många bra svar på den. Men själv så ska jag snart åka till Ullared å gå på Gekås med Tina & Anders. :)
Uppdatering kommer... :)

Tog x antal timmar igår men det var skoj. Tina köpte ett par supersnygga röda glasögon på Glasögonfabriken. Sen bar av in till det gigantiska och lika beömda Gekås. Verkligen inte svårt varken att spendera tid eller pengar där inne... Blev mest tråkiga nyttogrejer som shampo & balsam, rakblad och andra förbrukningsprylar. Lite grejer till skolan, lite presentpapper och annat smått och gott. Sen hittade jag en sommarklänning, ett par tjocka svarta leggings och lite träningskläder samt lite strumpor. Har aldrig energi att finkamma hela klädavdelningen även om jag vet att man kan fynda ordentligt. Var väldigt lite folk däe som tur väl är, men man blir ju lite trött i huvudet av att gå runt där.
Köpte även lite hundgodis å ett par leksaker till Kenzo. Tänkte jag skulle fjäska lite för honom nästa vecka när jag ska vara hundvakt. :)
Har en ny tradition. Försöker köpa ett nytt sällskapsspel varje gång jag är i Ullared. Brukar kunna hitta riktigt billiga spel där. :) Sånt gillar jag. Denna gången blev det ett spel som heter Rita & Gissa från Tactic. Spelade det hemma hos Peo & Bella i julas. Var hur kul som helst! (vilket jag inte riktigt trodde det skulle vara om jag ska vara ärlig) Har spelat Pictionary nån gång för länge sedan och blev inte helt imponerad. Men detta var MYCKET bättre. :) Jag och Bella var ett underbart team. :)


(klicka på bilderna för att se dem större)

Är iaf nöjd med gårdagens inköp även om plånboken känns något tunn nu...

Höll ju ppå att glömma det viktigaste. Shame on me. Hittade en jättefin grön badrumsmatta och matchande handdukar. :) Min makeover av lägenheten går sakta men säkert. Saknad av digitalkamera ger saknad av bild på matta..Tråkigt men sant. Ni får helt enkelt se den när ni kommer hit. :)

   Den snyggast assistenten jag någonsin sett...

Assistenten, denna ypperliga designklassiker, har blivit berömd tack vare sin styrka och effektivitet. Den gedigna och stabila apparaten, som är helt i metall, hackar, vispar, rör, knådar, blandar och utför lätt och elegant det mest monotona, tidskrävande och tunga köksarbete. Vem vill inte slippa det arbetet?

När jag blir stor ska jag ha en hushållsassistent, precis som mamma. Haha. Allvarligt talat är de grymt bra att ha. Är helt kär i assistenterna från Kitchen Aid. Vet inte om det ligger i släken, syrran har oxå en "thing" för dem och hon bloggade om dem här. Eftersom Anna har gjort en sån grundlig undersökning, tänkte jag att jag skulle sno lite från hennes inlägg. Hoppas det är lugnt siss?!

Smartson ger den 17 av 25 poäng i sitt test med motiveringen:
Gedigen och tung maskin i stilfull design som finns i olika färger. Monteringen är enkel och med en spak baktill kan man vinkla upp axeln. I locket finns en fiffig öppning för påfyllnad direkt i bunken. Maskinen knådar och vispar effektivt men med ett högt arbetsljud. Det är inte heller någon större skillnad på effekten av de tre högsta lägena och det krävs lite kraft för att lossa bunken. Exklusiv maskin som med fördel står framme och dekorerar köket. Kvalitetsintrycket är mycket gediget men priset är i högsta laget. Går att köpa till funktioner som köttkvarn, grönsaksskärare, passertillsats, pastarullar med mera.
Alltså är den inte bäst i test. Men den är sååå fin!

(klicka på bilderna för att se dem större)
Finns en metallicserie som består av satin copper, krom och borstad nickel. Där mina favoriter är satin copper (som jag inte har sett i verkligheten) som verkligen sticker ut och borstad nickel som känns neutral men snygg.

Sen finns det en "vanlig" serie som heter Artisan där några färger är högblanka och andra matta. Har räknat och fått det till 19 olika fägalternativ. Finns allt från neutralt vitt till riktigt klar-orange.

Tycker klart bäst om de två svarta, både den matta och den blanka. Sen kommer den röda. Fast både färgen ice å pitage är ganska coola, lite udda och ovanliga. Kan ju vara skoj det me... :) Fast risken är väl att man tröttnar. Har fått för mig att den rosa gjordes som nått bröstcancer-projekt, men jag är lite osäker på om det stämmer.
Har förstått att beroende på färg och storlek får man ge ca 5000 kr och uppåt för en sån här skönhet...
Undrar om jag får en Kitchen Aid boende hos mig en vacker dag? *drömmer*

Har funderat lite, tror att det är snyggare med den svarta blanka än den svart matta... Mmm... så är det.
Finns ju givetvis massor med andra typer av assistenter från andra tillverkare, bara det att de är inte alls lika snygga och inte alls lika anpassade för att ställa framme på diskbänken. Varför måste man det då tänker kanske ni? Det måste man inte, men sånna som jag tycker om att omge mig med fina saker och jag tycker om att kunna välja om jag ska ha det framme eller inte...
En klassiker bland "dom andra" är väl Electrolux. Mamma har en bjässe-maskin hemma. Den är jättebra men som sagt väldigt stor. Men så är den inte helt ny heller. Hon har haft den så länge jag kan minnas. Numera är deras maskiner lite mer nerbantade.. men fortfarande mer anpassade för skåp än för köksbänkar. Fast jag har hittat på dem i prisklasser från 1700-6700 allt beroende på modell och storlek.
 
En Electrolux AKM 9190 C och en Electrolux AKM 5152 A
den vänstra går på ca 6700 kr och den högra strax undet 3000 kr

   En lugn men ganska mysig helg..

Var på en supertrevlig födelsedagsfika för att fira Tina i fredags kväll. Vad gott det är med ananaspaj! Så friskt och sött på samma gång. Underbart! :)
image131
Fm roade jag mig med ett återbesök på sjukhuset. Ett antal minuters väntande på olika instanser och 260 kronor senare fick jag ett utlåande av läkaren att allt såg bra ut och att armen ska vara gipsad i nästan 3(!) veckor till. Hela mötet tog nog 5 minuter av mina nästan 2 timmar på sjukhuset... På vägen hem gick jag uppom Eve. Blev lite Greys Anatomy och en massa snack innan vi tog en runda på stan. Mötte upp med Hanna (och lite senare kom även Jessica å gjorde oss sällskap), tog en kaffe och så knåpade vi ihop en enligt oss grymt rolig (och ganska långsökt) rebus som vi skrev ner/ ritade på Tinas födelsedagskort. Mycket underhållande. :)

Lördagen gick åt att göra så lite som möjligt måste jag erkänna. Satt ganska länge vid datorn och surfade runt bland inredningssidor och läste folks bloggar. :) Men på kvällen var jag å Simon ute och åt på "the Fox and Anchor". Har en Njuta katalog som innebär massor med rabatter, mestadels halva priset eller 2 för 1, på restauranger, ute- och nöjesställen, må-bra ställen och massa annat. Vi tänkte passa på att lyxa till det lite för oss och använda en sådan 2 för 1 kupong för en målitid på Fox and Anchor, gör ju att man faktiskt har råd att unna sig nått lite extra (fast för min del blir det nudlar resten av månaden). :)
image132
Kvällens måltid blev Boeuf Café de Paris, som innebär 200 g Hängmörad Ryggbiff i Café de Parissmör tillsammans med Pommes frites. Hade nog varit gott med vin till detta, men med tanke på alla piller som jag stoppar i mig blev det en svindyr cola istället. Trodde standardpris för en läsk på restauranger var en sådär 18-20 kronor, men jag fick punga ut hela 27 spänn för 33 cl cola. Hutlöst!

Fick in en liten ställning med en liten behållare under med täntvätska i, var lite stormkökskänsla faktiskt. Haha! När de kom in med maten sen så ställde de fatet med köttet på ställningen, så höll det sig varmt. Smart. Köttet var eg liite för rött för min smak, men det var riktigt gott. Salladen var super och pommesen var lagom krispiga. Riktigt lyckat och så är det ju så mysigt att äta ute. Känns så lyxigt. Kändes värt pengarna när man fick det för halva priset, men jag hade nog inte valt det om jag fått betala de 215 kronor som måltiden kostade. Äter faktiskt hellre sushi för halva priset än lägger så myket på en sån måltid. Men som sagt, för kvällen när man kunde få det billigare var det perfekt! Efter maten gick vi inom ett litet livs ochköpte lite godis (som var hutlöst dyrt det med, och inte ens särskilt färskt) och lite cola för att kunna avsluta kvällen med lite filmmys. :) Enriktigt bra kväll med andra ord.. :)

Idag sov jag på tok för länge. Fick lite panik när jag insåg vad klockan var. Kändes inte alls bra. Har i alla fall fått lite vettigt gjort. Suttit och pluggat några timmar. Men litteraturen är så tungläst att man kommer nästan ingenstans även om man sitter jättelänge, känns faktiskt lite jobbigt... Men men. Det är bara till att kämpa vidare imorgon...
image133

   Internationella Kvinnodagen

image113


Den 8 mars firas internationella kvinnodagen. Det var den tyska socialdemokraten och senare kommunisten Clara Zetkin som tog initiativ till att kvinnor över hela världen skulle börja fira en kvinnodag för att hedra kvinnorörelsen och för att främja kampen för kvinnors rösträtt. Hon la fram förslaget på den andra internationella socialistiska kvinnokonferensen i Köpenhamn 1910. De första åren firades dagen någon gång under våren, men snart fastställdes datumet till den 8 mars. (egen kommentar; I Sverige fick kvinnor rösträtt 1921)

Under många år var det framför allt de socialistiska kvinnorna som firade internationella kvinnodagen. I de länder där fascism och nazism fick makten förbjöds firandet av kvinnodagen.

I slutet av 1960-talet togs firandet upp igen av den nya vågens feminism i USA. I Sverige återtog vi 8 mars-firandet 1971 då Grupp 8 demonstrerade i Stockholm. Kraven gällde då bland annat fri abort och daghemsplatser åt alla. 1972 ordnade Grupp 8 och Svenska Kvinnors Vänsterförbund ett stort möte den 8 mars i Stockholm och året därpå hade firandet spritt sig till övriga landet.

Kvinnogrupper över hela världen firar idag internationella kvinnodagen. Dagen firas också i FN. 1977 antog FN:s generalförsamling en resolution, som rekommenderade ett allmänt firande av en internationell kvinnodag, vilket ledde till att även politiskt neutrala kvinnoorganisationer började delta. 1980 proklamerade FN 8 mars som internationell kvinnodag.

I många länder är 8 mars en nationell helgdag. När kvinnor från alla kontinenter, ofta med olika etnisk, språklig, kulturell, ekonomisk och politisk bakgrund, firar sin dag, kan de se tillbaka på en snart 100-årig kamp för jämlikhet, rättvisa, fred och utveckling.

källa: Nordiska Museet
image115

Visst är det viktigt att uppmärksamma det förtryck som dagligen sker mot kvinnor runt om i världen. Tror att det kan vara RIKTIGT betydelsefullt i vissa länder och lite mindre viktigt i andra... I Sverige pratas det iaf ganska mycket om jämnställdhet och lika villkor även om vi inte har nått fram dit än. Det är ju åtminstonde bra att man jobbar för det.
Men såhär i jämnställdhetens anda är det lite konstigt att ingen har kommit upp med en "internationella mansdagen" (ja, jag vet att de generellt sett är lika förtryckta). Undrar vad den dagen skulle gå ut på? Dricka öl, titta på sport, fisa å klia sig i skrevet? Usch vad jag är fördomsfull. Haha. :)

image114


   läge för förändring

Vet inte varför, men helt plötsligt har jag blivit så sugen på att göra om i lägenheten. Kan vara syrrans allt prat om vilka fina saker hon ska inreda sin lägenhet med som har gjort det. Det var som om den nya tv-möbeln fick mig att känna att det faktiskt går att göra saker. Jag började se mig om och fundera på hur man skulle kunna göra för att få det mysigare och trivsammare. Har jättelänge haft en mental spärr som sagt att i min lilla lägenhet går det inte att göra så mycket med. Det får vara som det är. Men det går ju faktiskt att göra mängder av saker!
När jag var hemma sist tittade jag och Anna på jättefina fönsterlampor, hittade två lampor som jag gärna hade haft. De var enkla men såå fina. Faktiskt inte jättedyra heller. Hade nog gjort massor för fönstret.
Hade en supertrevlig fika med Tina i måndags och då satt vi och pratade lite lampor och konstaterade att det faktiskt går att ha en taklampa. Av någon anledninga har det kännt som om det inte var ett alternativ. Har en ganska ful,men otrolligt billig, uplight nu som ger ljus åt hela rummet, precis som det var tänkt. Men nu har jag konstaterart att jag istället faktiskt skulle kunna leta efter en snygg taklampa som lyser upp rummet och en snygg läslampa att ha vid fotöljen. Jag tror det hade kunnat bli riktigt snyggt! Måste börja titta på lite lampor... :)
En annan sak som jag verkligen vill ha är en snygg hallmatta som sträcker sig genom hela hallen, förbi alla garderober. Tack vare att Anna introducerade mig för Pappelinamattorna när jag var hemma har jag blivit riktigt sugen på att köpa en sådan till hallen. De är snygga, lättstädade och vändbara. Kan det bli bättre??? Har hittat 3 mattor som känns som mest aktuella till hallen. Vill ha en svart matta som kontrast till de vita garderoberna.

Siri metallic svart, Svea metallic svart, Alve svart/vanilj
klicka på bilderna för att se dem större

Känner mig verkligen inspirerad att fixa, köpa nytt och förändra. Nu saknas bara en sak, samma sak som alltid. Pengar...

   om helgen å så då va...

Har varit några spännande dagar. Den absoluta ursprungsplanen för helgen som gick var att jag skulle ha hjälpt Marie att flytta och sen gått ut med henne och några kompisar till henne på kvällen. Men då fanns det definitivt ingen bruten och gipsad handled med i bilden och inget knaprande av värktabletter som gör mig trött... Fick helt enkelt planera om.. Men så sa pappa att han skulle upp till bror i Gbg och fira hans födelsedag. Givetvis var det ett superbra tillfälle att åka med så jag kunde få träffa Anders & Lind, å så pappa förståss.
Åkte upp lördag lunch. Var på IKEA, handlade bara lite småsaker; lite burkar, lådor å sånt. Gillar verkligen Motorp serien i palmblad och så köpte jag en blom-väggdekor (Slätthult) som jag tänkte piffa upp mina hallgarderober med... Ska bli spännande att se hur det blir.. Anders och Linda köpte två Malm byråer å lite smått å gott. :)
Klicka på bilderna för att se dem större.

Mina nya Motorp lådor och tidskriftssamlare


Den svarta varianten valde jag...

På kvällen var vi och åt på ett ställe som hette Pasta etc, jättegod mat och stora portioner. Riktigt lyckat. :) Resten av kvällen blev det lite slappande framför tvn å lite småprat. Anders satte ihop en halv byrå (nästan) när han insåg att en av sidostyckerna saknade ett stort stycke fanér. Jippe så spännande. *not*
På söndagen fick pojkarna roa sig med att byta möblerna medans jag och Linda tog en runda på stan. Riktigt skoj att få lite "egen-tid" med henne. Brukar alltid vara fullt med folk och saker som händer när vi träffas. Hittade först ett par fina kilklack pumps (?) från Vagabond på rea. Lite svårt för att färgbestämma dem men de är mörkt lila åt det vinröda hållet. Hmm.. Känns som om det inte förklarar någonting, men jag hittade ingen bild på nätet och jag är ju fortfarande utan digitalkamera... :(
Precis innan vi skulle bege oss hemmåt gick vi in i en affär som jag inte kände till sen innan som heter Victoria of Sweden. Har aldrig gått in där eftersom jag har trott att det inte är en affär med kläder i min prisklass. Där fick jag och mina förutfattade meningar... Hittade ett snyggt vitt linne och två supercoola svarta tröjor. De kan ni inte heller få se. :p Jag vill verkligen ha en digitalkamera!!! Måste investera i en SNART!!! För att återgå till ämnet så var kläderna inte superdyra (även om vissa plagg i butiken inte var helt billiga) och även Linda hittade lite snygga tröjor och en superfin väska. Gillade verkligen mitt fynd av affär (tack Linda!) och kläderna jag hittade. "Enkla men det händer endå något" som jag så fint uttryckte mig. :) En bra dag på stan helt enkelt. Synd bara att jag inte hittade kudden som jag egentligen ville in till stan för att köpa. Tillbaka i lägenheten var det lägenhetsbygge som gällde. Vi hjälpte till med lite lådbygge (och jag måste säga att vi gjorde det bra) *ler*
En Malmbyrå senare var det dags för mat och sen var det tid för mig och pappa att bege oss söderut igen. Fick med mig Anders gamla Leksvik tv-bänk som jag ska köpa eftersom A&L köpt en ny. Än så länge har jag handlat på krita hos dem. Haha. Jag och Simon satte ihop den på kvällen. Tycker det blev hur bra som helst! Nu har jag någonstans å ställa mina dvdboxar och mitt Gamecube, och så kom min "icke-tv" upp en bit me. *ler*

image109
Min nya fina Leksvik tv-bänk



Har varit superfint väder här nästan hela dagen idag. Soligt, klarblå himmel men lite kyligt. Kändes riktigt vårigt (iaf tills det snöade en stund i em) å skönt. Hade sällskap med Simon till högskolan i fm, han skulle på lektion och jag skulle låna lite böcker på högskolebiblioteket. Härligt med både promenad och sällskap.
Skulle precis ringa Marie för att kolla om hon var ledig när telefonoen ringer och vem är det om inte Marie. :) Gick en lång runda på stan och kollade kläder (mest Marie dock, jag känner att jag shoppat nog för den här månaden), snackade massor och käkade mat från Pasta Vagnen i solen. Hade verkligen det superhärligt! Investerade dock i lite nytt smink. Tyckte det var på tiden att jag uppdaterade mitt förråd lite grann. :) Just det. Köpte en tunn stickad svart tunika på Cassels me för 80 kronor. Tyckte det var ett bra pris för min plånbok. :)
Imorgon är det föreläsning i Växjö som gäller. Önskar att jag kunde säga att jag såg fram emot det...

   Tritoni klockor

Vet inte om det har undgått någon, men jag ÄLSKAR klockor. Tycker det är så kul att matcha med andra accessoarer och kläder. Jobbar på min "klock-garderob" och hade gärna haft en i varje tänkbar färg (nästan) och för varje tänkbart tillfälle... :) Hittade en rolig tävling på Shopaholicmammans blogg där man kan vinna en klocka från Tritoni. Inte ett märke som jag hade så stor koll på innan, men det visade sig att de hade massor av snygga klockor. Brukar ju inte ha så stor tur när det gäller tävlingar och lottdragningar och så. Men om man aldrig tävlar har man ju absolut ingen chans att vinna, så man måste ju försöka.. .:)
image105
Tävlingen avslutas på söndag, så håll tummarns för mig så får vi se hur det går... *hoppas, hoppas*

RSS 2.0