Obeslutsam

Småregnade idag när jag cyklade till jobbet. Kan inte direkt påstå att jag gillade det. Blir sådär otäckt och ruggigt när regnet slår mot ansiktet och allt omkring en bara är grått.. Saknar faktiskt vinterkylan lite... Fast det klart. Mest av allt saknar jag sommaren. Vad härligt det hade varit med lite sol och värme.. *drömmer* Är måttligt avis på Anders och Linda som åker till Thailand till helgen. Jaja. Är det snöfritt ett tag till antar jag att man får vara nöjd. =)

Halva veckan har gått nu, går fort men endå inte. Ser fram emot helgen. Även om det är spännade och lärorikt med Månadsprogrammet tar det på krafterna. Att jag sov dåligt inatt underlättade inte direkt. Höll på å somna nån gång idag på eftermiddagen... Inte bra. Fick sätta mig längst ut på stolen och verkligen skärpa mig för att kunna fokusera. Å andra sidan kommer jag verkligen att sakna gruppen. Dessa fantastiska underbara människor som har gett varandra och mig själv massor. Ibland kan jag verkligen det där med att fatta beslut snabbt och hålla mig till en åsikt, men ganka ofta funkar jag faktiskt så här.. Å ena sidan så.. fast å andra sidan... men så kan det ju även vara så här... Haha. Har pratat med mamma om det där. När jag var liten blev hon så irriterad på mig när jag kunde sitta med strumporna i händerna och inte ta på mig dem fast hon bett mig om det. Förmodligen satt jag och funderade på om jag skulle börja med höger strumpa först eller om jag skulle börja med vänster. Sen kom hon och avbröt och så var jag tvungen att fundera om från början. *skrattar* Har hört att det är typiskt vågbeteende. =)

Träffade Marie igår. Tog en kvällsfika på Morfars. Morfars har blivit för populärt för att vara ett bra uteställe, men att sitta och ta en fika en tisdagkväll är det som gjutet för. Riktigt hög mysfaktor. Inte på alla ställen man kan halvligga i en soffa och prata om allt från problem och psykologi till roliga anekdoter och gamla högstadieminnen. Tror vi var "fast" där i nästan 3 timmar. Men trevligt hade vi. Som vanligt.

Dagens Horoskop för Vågen enligt Aftonbladet.se
En utmärkt dag för affärer och ekonomiska beslut av olika slag. Kvällen bjuder på dans eller humor.
Kan ju säga att kvällen verkligen inte bjöd på någon dans. Tittar på Seinfeld nu samtidigt som jag bloggar. Nog för att det är roligt, men jag vet inte om det räknas? Och sen är det kanske lite sent att uptäcka att dagen är utmärkt för affärer och ekonomiska beslut när klockan visar 23.20 inte särskilt mycket kvar av dagen att göra bra affärer på.. Betyder det att om jag gått på stan direkt efter jobbet som jag hade planerat så hade jag gjort värsta fyndet. Vila affären i Halmstad firade ett år idag med lite erbjudanden. Hade tänkt gå dit och se om jag kunde hitta en fin nyårsklänning, men när jag väl kom hem från jobbet var jag för trött för att orka gå in till stan och trängas med folk. Misstag? Lär jag ju aldrig få veta... :p Eller var det kanske ett bra ekonomiskt beslut att inte gå in till stan? På det sättet kunde jag ju omöjligt göra av med några pengar eller.... Fast det klart. Man kan aldrig tjäna så mycket pengar som när man handlar på rea. Jag vet att det är kvinnlig logik så det smäller om det. Men så är det. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vem är du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)


Har du en egen blogg/hemsida?:


Vad har du på hjärtat?:


Trackback
RSS 2.0