inget är som väntans tider?

Tiden går riktigt fort just nu. Fast det är ju bra på sätt och vis.

Fullt upp i skolan. Jag och Eve håller på att skriva på vår Uppsatsplan (vilket vi kommer göra de närmaste veckorna) som är som en grund till C-Uppsatsen (elller G2 uppsatsen eller vad det nu är de har döpt om det till) som ska skrivas i slutet (de sista 10 veckorna) av den här terminen. 

Onsdag idag, mitt i veckan. En vecka kvar till nya pengar (det ser jag verkligen fram emot). Helgen som var, tillbringades hemma i Halmstad. Fast det hända ett par saker utöver det vanliga...

Vet inte om ni minns att jag nämnde att jag stått och pratat länge med en tjej som jag sålde en kurslitteraturbok till. Pratade bland annat om Rädda Barnen som hon är engagerad i och att de ordnar samtalsgrupper för ungdommar. Dessa samtalsgrupper behöver nya samtalsledare till hösten, villket jag tyckte lät lite spännande. Tjejen, Anni, hörde av sig och jag fick chansen att följa med henne på ett Rädda Barnen Ungdomsmöte i fredags. Jätteroligt! Sen råkade det bli så att jag blev invald som suppleant i styrelsen på samma gång. Men det är väl kanske sånt som händer. *ler* Kvällen avslutades iaf med att ta ett par öl på Morfars med Anni, en tjej till fr RB & hennes pojkvän samt en körkompis till Anni som visade sig bo på samma våning som jag. Ibland är världen mindre än man tror... =) Blev dumförklarad när jag bad servitören på Morfars att sänka musiken lite. Han tittade frågande på mig och sa "Sänka??!!??" och tittade ännu konstigare på mig när jag bekräftade att ja, det var det jag sa. Kände mig lite som en tant där. Men jag tycker att ett sådant ställe som Morfars är till för att man ska kunna sitta och snacka och ha det trevligt. Det är inte ett dugg trevligt att behöva skrika till varandra trots att man sitter 25 cm ifrån varandra. Eftersom musiken inte sänktes bestämde vi oss för att gå hem istället, så spännande är det inte att bara sitta och titta på varandra... :p Något som dock ska bli spännade är att se hur hela den här RB grejen kommer att utveckla sig. Känns som om det kommer att bli bra... *ler*

Tror inte någon har missat att det var alla hjärtans dag i lördags. Här var det ganska lugnt. Blev en kort promenad, lite god mat och sen lite film och mys. Inte helt fel.

Jag och Simon gick en jättepromenad i söndags. Var bara tänkt att det skulle bli en liten runda för att få lite frisk luft, men det var så härligt väder att vi bara fortsatte gå (i nästan två timmar)...Blev en  liten mellanlandningar på en lekplats där jag fick gunga lite, men tillslut befann vi oss vid stranden. Så härligt med ljudet av havet. Lekte även lite med kameran under promenaden, men jag har lovat att inte publicera några av bilderna där Simon är med, så jag får väl vara snäll och hålla det jag lovat.  Den största anledningen att vi inte var ute längre var att det började bli kallt och vi blev lite frusna. Nästa gång får det bli picnic. =)
 
 
 


Vet att inte alla bilder är helt hundra, men jag kunde inte låta bli att lägga upp dem. Ser ni att sälgen blommar!?! Känns som om det är lite tidigt, fast egentligen är jag inte så insatt... Kvällen fick ett perfekt slut med semlor och film (Patrik 1,5) hos TIna och Anders. Ett tag kändes det dock som om vi inte skulle vilja gå en meter till...  =)

Oj. Som sagt, tiden går. Egentligen är det torsdag nu. Men det räknas inte, för jag har inte gått och lagt mig än, MEN det är något som jag hade tänkt göra nu. God natt. =) 

Kommentarer
Postat av: simon

Undrar vem som tagit bilden på dig, den var ju riktigt bra : )

2009-02-19 @ 02:44:45
Postat av: tina

haha ok allt är sant på listan lol

2009-02-19 @ 09:45:25
URL: http://smilefyllan.blogg.se/
Postat av: Johanna

Skönt att se att våren är på G! Vill inte ha mer av detta kalla nu.

2009-02-19 @ 09:49:59
URL: http://mammajohanna.blogg.se/
Postat av: Nina

Vad roligt med rädda barnen!! :)

2009-02-22 @ 15:50:35

Kommentera inlägget här:

Vem är du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)


Har du en egen blogg/hemsida?:


Vad har du på hjärtat?:


Trackback
RSS 2.0