Första introduktionsveckan klar...

Jaha så var det söndag igen då... Har jobbat min första vecka på det nya jobbet och jag tror det kommer att bli hur bra som helst. Alla är snälla, trevliga och välkomnande och jobbet verkar intressant. Men det är väldigt mycket nytt. Nya saker att lära sig och nya intryck. Har varit såå trött varje dag/kväll. Somnat tidigt och varit ett jättetråkigt kvällssällskap, eller, jag har nog helt enkelt inte varit något vidare sällskap alls. =)
Har en veckas introduktion till, sen är det meningen att jag ska stå på egna ben. Fast det klart. Har en mentor som tar hand om mig och jag tror jag skulle kunna fråga ve, som helst av mina kollegor om jag stöter på några problem. Ser fram emot vecka två, men jag hoppas att jag inte kommer vara lika trött...

Var härligt med helg. Helst en helg som denna som har varit solig, vårig och fin. Har inte uträttat så mycket, men det är rätt gött det med. Fått äta frukost med Simon, spela lite och umgås lite. Har även hunnit gå en liten runda på stan och spanat lite på saker som ska inhandlas när lönen kommer. =)

Lovade ju bilder på det berömda kattträdet. Är glad över att presenten uppskattades. Nu har hon både ett ställe att ligga och spana på och ett litet gömställe där hon kan leka. Kommer kanske inte som en överraskning. Men katten kommer att bli sjukt bortskämd. Min lilla sotnos.

Hittade ju fina matskålar på EKO i jönköping. Svarta med krona står vid hennes matplats. En för maten och en för vattnet. Sen har jag fått lära mig att katter gillar att dricka vatten på andra platser än de äter. Har för mig att det berodde på att det är tryggare att inte gå till samma plats hela tiden. Oavsett, så har jag gjort lite plats till Smilla i fönstret så hon kan sitta där och titta ut och så satte jag dit en extra vattenskål. Tror det var uppskattat. =)


Shoppade ju faktiskt lite till mig själv med när jag var hos syrran. Ett par vanliga (men lite ovanligt ovala) ringar och ett par jättesöta bollar med mönster -båda från Pilgrim. Och ett grönt hjärt-halsband från en liten mysig inredningsbutik som en jobbarkompis till Anna ägde.


Nej. Nu börjar det bli lite sent. Är nog bäst att krypa till kojs så att jag är pigg och utvilad imorgon.  Ha en bra vecka allihopa.

   smått nervös

Vilken vecka det har varit..
I fredags slutade jag tidigare på jobbet(UAE) för att jag skulle hälsa på världens bästa syster i Jönköping. Hade missade samtal på mobilen och meddelande på telefonsvararen. Visade sig vara ett RIKTIGT bra meddelande. Var på arbetsintervju för ett par veckor sedan, även om jag tyckte att det gick bra visste jag ju att de skulle prata med 6 personer till så man vet ju aldrig.... men för att göra en längre historia betydligt kortare; Jag fick jobbet!!!
Det är ett vikariat som varar tom sista september på Arbetslivsförvaltningen (ALF) här i Halmstad . Börjar redan imorgon. Vilket är roligt, spännande och riktigt nervöst på en och samma gång. Har fått den tjänsten som Tina gick på innan hon fick jobbet i Falkenberg, så jag har fått lite insiderinformation, så det känns ju bra. :)
Var lite jobbigt att behöva ringa till nuvarande chefen och säga att jag fått ett annat jobb. Både han och jag hade väl egentligen räknat med att jag skulle jobba på Flintan i sommar. Verkade som om han tog det ganska bra...

Jag och Simon var en runda på stan idag och shoppade lite nya kläder till mig. Behöver ju ha en "jobbgarderob" nu. *ler* Får bli lite mer shopping när nästa lön har kommit. =) Unnade även oss en mysig fika ute i solskenet. Fast det klart. Det hade varit ännu härligare om det inte hade blåst. Investerade även i ett set med handleds-, armbågs- och knäskydd. Köpte ju mig ett par inlines på rean i vintras (vad jag nu tänkte då, eftersom jag lovat mig själv att aldrig mer åka inlines). Och jag har lovat Simon att jag ska åka med honom så fort som vädret tillåter och jag har införskaffat mig adekvata skydd (varför jag nu lovade detta, jag är ju helt övertygad om att jag kommer se galet rolig ut när jag föröker mig på att åka och att jag kommer att ramla så mycket att det inte kommer vara roligt) så att jag inte ska slå mig helt sönder och samman.

Helgen i Jönköping då? Den var huur bra som helst. Var riktigt skoj att få träffa syrran. Var ett tag sedan sist. Blev lite god mat och vin på fredagen för att fira mitt första "riktiga" jobb. Men eftersom att båda hade jobbat hela veckan och var lite trötta slutade det med att båda somnade i soffan och fick en varsin tant-stämpel av vår kära bror. =)

Lördagen ägnade vi åt att gå en runda på stan. Blev inte så mycket inhandlat, men jag hittade ett riktigt snyggt halsband och två fina par pilgrimörhängen.  Och så hittade jag två jättefina matskålar till lilla Smilla. Kunde även konstatera att väldigt många av de som jobbar i affärer och på restauranger i Jkping är fruktansvärt otrevliga. Har aldrig blivit så dåligt bemött på så många ställen i samma stad förut.  =/

Söndagen tog vi en power-walk med Pollux. Konstaterade att det är en väldigt backig stad.. Väldigt backig! De första biten var ju inga problem, men mördarbacken i slutet av den timmes långa rundan sög ut mina sista krafter. Var ju ingen överraskning att jag hade träningsvärk och känningar i benhinnorna dagen efter. Men det kändes väldigt nyttig och duktigt av oss. Eftermiddagen roade vi oss med att flänga runt i lite olika större butiker. Var i djuraffären och köpte ett klösträd till min lilla kisse. Känns som om det enda jag har sagt till henne på sista tiden är "Nej". "Nej, där får du inte vara" och " Gå ner därifrån". Hon behöver ett ställe som är hennes, som har ett litet krypin och som gör att hon kommer upp lite och har utsikt över lägenheten. Och självklart är det bra att hon har ett riktigt ställe att klösa klorna på. Det intressanta var väl att de inte hade trädet i en kartong utan de monterade ner det som stod i affären och plockade ner det i tre kassar och en sopsäck. Ja.. så kan man ju också göra.. Det är inte rätt men....

Efter djuraffären var det dags för det obligatoriska besöket på IKEA. Var inte där inne särskilt länge, och det blev inte så mycket inhandlat. Men det är alltid roligt att gå en runda och kolla lite. =)

Har åkt på en riktig förkylning. Känns som om det inte var alls länge sedan sist.. men men.
Nej. Nu är det snart dags att försöka sova lite. Måste ju vara så pigg och utvilad som möjligt imorgon när det är första dagen på nya jobbet. =)

RSS 2.0