Sol ute, sol inne, sol i sinne

Är hemma i Halmstad igen efter en avkopplande långhelg hemma i Asarum. Har varit sommarsol och det bästa vädret man kan tänka sig. Har hunnit med att umgås med familjen, fika med vänner, sola på altanen och vara lite vid havet. Underbart! Dessutom hann jag med att dansa lite (läs mycket) igår me. Som jag har saknat det. Som balsam för själen. Tror det var precis vad jag behövde. Har varit ganska mycket som har hänt de senaste månaderna. Förutom allt annat, känner jag mig måttligt förvirrad på jobbet fortfarande. Känns bättre för varje vecka, men det tar ju alltid ett tag innan man kommer in i det på riktigt. Jaja. Det ger sig nog med tiden. :)

Smilla var väl inte helt nöjd med att vara på semester, iaf inte de första dagarna. Men när hon väl vant sig verkade hon trivas riktigt bra. :) Fungerade tom bra att åka tåg. Min duktiga lilla flicka. :)

Har ett nytt projekt på gång. Jag ska lära mig virka! Känner mig så taggad. Mamma hade lite virkskola med mig i fm. Svårast just nu är att komma på hur jag ska hålla virknålen och garnet på bästa sätt och komma ihåg de olika maskorna. Fick världens coolaste väska av mamma till mina virkgrejer. Så fick jag ett par nålar och lite garn som jag kan provvirka med. Jag har alltid tänkt på virkning som dukar och överkast, men nu har en helt ny värld öppnat sig i form av virkade converse skor och söta figurer. :) Undrar om det beror på åldern, eller vad det kan vara? Jag som aldrig varit särskilt intresserad av sånt som har med att sticka, sy eller virka att göra... Men som Sagt, jag är taggad som bara den att lära mig det här. Uppdatering kommer. :) Nån som har bra tips eller roliga mönster är det bara att dela med sig. :)

Nej. Nu får det vara färdigbloggat för idag. Vill ju inte chocka er med ett allt för långt inlägg nu när det äntligen har skrivits något här. ;p Snart dags för sängen, är ju trots allt jobb imorgon igen. Måste erkänna att det är rätt gott att det är kort vecka. Kortare för mig än de flesta andra då jag bara jobbar tis-tors. :) Ligger man en massa plus på flexen är det sånt man kan unna sig. :)

RSS 2.0