Gott å Blandat

Anna inspirerade mig att göra ett Kvinnlighetstest, blev fruktansvärt nyfiken på hur det skulle sluta, men det gick faktistk riktigt bra. :) Resultatet blev förvånansvärda 290 poäng!

"Det är sådana som du som sätter definitionen för vad som är kvinnligt och inte. Du är ett praktexempel av kvinnlighet. Sträck på dig och var glad!" 
Det ni! :)

Totalt har 114079 personer tagit testet. Den genomsnittliga kvinnlighetspoängen bland alla dessa är: 187.568080015
http://environstudios.com/quiz/kvinnlighet.php är länken om du vill testa hur kvinnliga just du är. :)

Fick mig att minnas ett annat roligt test som jag tog förra året, troendetestet. Fast det gick ju inte lika bra då,
Min poäng blev minus 160!!!
0 - (-250) poäng; Satanisten: Du lever i synd och du är dessutom stolt över det. Enligt dig finns inte Gud och om han finns är han helt onödig. Vi är alla gudar och det finns inget rätt eller fel. Du är onanist såväl som vegan - du njuter av pornografi och allt som är fel.
På den yttersta dagen kommer Satan att välkomna dig med öppna armar och det är först då du kommer att förstå att du har valt fel Herre. Vi ber för dig och om du vill försöka att förändra ditt syndiga leverne så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.


Det är humor det.  Hittade fliken till troendetestet på deras hemsida, men kunde inte öppna den. Var svensk finska församlingen i Sundsvall som hade det på sin sida, så jag antar att de variaf lite seriös.. Men vad vet jag. Är en ganska underhållande sida om ni frågar mig.  http://megaone.com/sffs/  är sidan. Bedöm själva! :)
Nej, nog med tester nu. :) Har haft en heldag med Evelina idag. Hon råkade låsa sig ute i morse (hennes sambo tog husnycklarna när hon körde honom till jobbet) så jag fick sällskap till frukostteet. :) Sen var vi å "storhandlade" på ICA flygstaden, i mitt fall så blir det inte så mycket storhandlat någonsin då jag inte har någonstan å förvara maten som jag köper. Min fullproppade minifrys klarar inte av mer mat.. Investerade dock i ett lock till mickron. Så nu behöver jag inte städa den efter varje gång jag värmt lite mat... :)

Hemma hos mig så bakade vi äppelpaj, (supergod), som det tyvärr blev tokmycke över av, innan vi gick en runda på stan. Boka hade äntligen fått in "nördflikarna"/tummisarna till min lagbok, aka registerflikar. Praktiska förtryckta flikar som gör att jag lätt ska kunna hitta alla balkar och lagar. Tänkte jag skulle roa mig med att klistra in dem ikväll... Köpte även en ny halskjedja till "Halsbandet", råkade sabba låset lite förra helgen när jag skoj-faightades med Tinas Anders. Kunde fortfarande använda det, men låset gick upp ibland så jag tyckte det var dumt att riskera att tappa det. Jag har trots allt haft det på mig nästan varje dag i 10 år, så det kan väl vara väl värt en ny kjedja. :) Killen som jobbade hos guldsmeden var hysterisk rolig. :)

På tal om guldsmed. Har sökt jobb idag som extraanställd på Hallbergs Guld som ska öppna i Hstd nästa månad. Gällde en lördag i månaden samt att hoppa in vid behov. Hoppas verkligen att jag får det. Verkade perfekt! Vill så gärna ha det jobbet! Vill vill vill!!!

Hade tänkt att jag skulle städat upp lite i lägenheten idag, men jag tror jag ser en film istället. ska dock diska upp först. Vem vet, jag kanske får lite mer energi av det så jag tar tag i lite mer städning... We´ll see. :)

Imorgon åker jag ner till Lund. Ska fira Ninas 23års dag. Ska bli riktigt skoj! Blir inte så dyrt att åka ner om man åker med Swebus Express. Passar min studentkassa utmärkt...:)  Skulle eg åkt på scrappingmässa i Helsingborg med Anna denna helgen, men eftersom hon inte fått sina csn-pengar kunde vi inte åka. Men det löste sig ganska bra endå tycker jag. Jag kunde åka ner till Nina och Jonas kommer och hälsa på Anna å hennes zoo. Mamma och Bo är på Öland på skördefest. Med andra ord, alla är nöjda och glada.

Borde kanske packa oxå. Största problemet blir nog vad jag ska ha för skor och hitta en bra jacka. Behöver verkligen en ny höstjacka. Skor har jag väl egentligen, men eftersom jag vrickade foten i måndags, i bastun efter träningen, och även om foten är mycket bättre, kan det vara dumt att utsätta fötterna för klackskor. Eller?  
Fast å andra sidan. Ska man vara fin....

Nej, det är väl bäst att ta tag i någonting snart om det ska bli gjort. Finns ju ingen annan här som gör det åt mig...

   måndagen den tjugofjärde september och natten efter...

Om två minuter är den här måndagen över. Skönt. Varför är åren alltid fyllda med dåliga måndagar? Jag förstår det inte rikigt..

Trött och seg i morse, blev inte fullt så mycket gjort som det borde.. känner även att jag någon gång i veckan borde storstäda hela lägenheten samt putsa fönstrena. Känner mig inte direkt inspirerad just nu, men man kan ju hoppas att det kommer...

Stack till Eve efter att jag diskat och plockat lite. Blev bjuden på god fika så vi fick lite extra energi till att slänga oss över juridikupgifterna. Tycker att vi, Eve Tina å jag, var ganska duktiga. Förutom de svar vi var lite osäkra på tror jag vi betade oss igenom det mesta. :) 

 Även om jag inte var så sugen övertalade Eve mig att jag visst ville träna.. Uppvärmingen genom att gå till Friskis, lagom varm å mysig när passet var över. Tänkte belöna mig själv med en stunds avkoppling i bastun, men råkade halka och slå benen hårt i kaklet.. Typiskt dåligt!
Hade lite tur när Eves söta pojkvän kom och hämtade oss. En glad överaskning.
Blev ännu gladare när Eve å Daniel bjöd mig på middag. Kokt potatis, stekt fläsk och löksås. Hjälpte med glädje till mot mat och sällskap. Fantastiskt gott! Så skönt att slippa äta ensam. Det är verkligen såå tråkigt! Både att laga mat till sig själv och att förtära den i sin ensamhet. TIna hade en idé om att jag skulle ställa mig vid brevlådorna i huset å "ragga upp"  någon annan ensamboende som inte heller vill äta ensam. En matkompis helt enkelt. Planen innebär väl dock viss risk att bli idiotförklarad... men men. Får se om jag genomför det någon gång. Lovar att upplysa omvärlden om det exakta händelseförloppet isf. Har man tillgång till internet på St.Sigfrids?  *ler*

Nåväl. Efter en god middag å lite slappande framför tv:n och idol (vilket inte är alls lika roligt när folk faktiskt kan sjunga. Fast det klart, att kommentera folks stil och kroppspråk/scenrörelser har alltid varit underhållande) kände jag att jag skulle sluta våldgästa och låta dem vara lite för sig själva. Hann knappt utanför ytterdörren innan jag vrickar h fot och ramlar rätt ner i stengången. Självklart slog jag mig på samma ställe på ena benet som jag gjorde i bastun, därför har jag numera en ömmande bula på vänster smalben. Jag är verkligen duktig på att slå mig ordentligt i 100% nyktert tillstånd. Det har hänt innan och jag kan tänka mig att det kommer hända igen...

För att avrunda kvällen hade jag ett mindre inspirerande samtal med pojkvännen. Det är så underbart när man inte pratar samma språk. Två envisa som tycker de har rätt och inte förstår att den andra inte håller med. Vad var det där om Mars och Venus nu igen??

Nej, nu ska jag pyssla om min tomatplanta Per-Ragnar innan jag lägger mig å tittar på CSI. Ska upp tidigt imån då Evelina kommer hit på frukost. Kommer folk å ska tapetsera i deras lägenhet, så jag har lovat att bjuda på scones. :)  Kanske ska titta lite på mina nya fina bruna stövlar med som jag köpte i lördags. HAde 25% på Bianco- underbart! Tänk att ett par skor kan göra en så glad...  Är även ganska nöjd med mitt stora svart och guldiga kuddfodral som jag köpte på indiska. Ska bara kompletera med lite småkuddar me när tid och pengar finns..
Nej, Per-Ragnar och sängen väntar...

   Syrrans utmaning

Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor och skriver in dessa regler. I slutet av inlägget skriver du 4 personer som du utmanar och skriver deras namn. Glöm inte att lämna en kommentar om utmaningen i deras kommentarrutor på deras bloggar, så dom vet att dom har blivit utmanade och läser ditt blogginlägg.

Här är fakta / vanor om mig...

1. Jag älskar att dansa, speciellet å bugga.

2. Jag kan läsa jämt! En bussresa på 15 minuter blir många sidor. Eller när man åker på valsafari, ingen mening att stirra ut på ett tomt hav, man hör på alla andra när man närmar sig valarna...

3. Jag är envis som synden. Något som inte alltid är så positivt.

4. Jag är beroende av min mobiltelefon.

5. Precis som Anna skriver jag MASSOR "Att göra" listor!

6. Mina kompisar säger att jag är en riktig bull-mamma bara för att jag tar hand om dem ibland...

7. Jag är en shopoholic. Men jag skyller på att det är genetiskt. Tack mamma! :)

8. Jag har börjat träna! (är sporthatare å vill inte anstränga mig i onödan, detta är stort! ) Å nej, jag går inte igång på träningsvärk....

Mitt största problem nu är att jag inte känner så många som bloggar, därför tänkte jag töja lite på reglerna utmana Wallle och återkomma med ytterligare 3 så fort tillfälle finns. Och eftersom detta är MIN blogg gör jag som jag vill. Underbart att få bestämma lite. :)

   välkommen till min värld

Jaha. Kan väl anse mitt skrivande på Lunarstorm som historia. Äntligen. Blir det mer vuxenpoäng till mig nu när jag byter upp mig? Har länge sagt att jag skulle skaffa blogg bara jag fick mitt bredband.. så nu var det dags. Inte för att jag behöver ytterligare en sysselsättning istället för att plugga, utan enbart för att det är roligt. :)

Plugga är väl egentligen det jag borde ha syselsatt mig nu. Första kursen för terminen heter något så roligt som "Introduktion till rättssystemet". Ska ha ett första seminarium imorgon, så jag måste verkligen förbereda mig inför detta. Ska ha läst lite rättsfall och orienterat oss runt lite i rättsdatabaserna Tur att kvällen och natten är lång... :)

Borde äta. Har tom köpt riktigt kött å att jag kan få en anständig middag. Det enda problemet är väl att klyftpotatisen som jag hade tänkt ha till ligger någonstans i min minifrys, förmodligen längst in. Min frys består av två små fack och är för tillfället fullproppad. Fick möblera om saker i 5 min igår efter att jag handlat lite sojakorvar och veggiesnitzlar, resultatet blev att allt precis gick in (tillslut) och att man numera inte ens skulle få in en rabarberstjälk hur gärna man än skulle vilja. Ni kan ju förstå hur motiverande det känns att gräva fram lite potatis... Men å andra sidan vill man ju inte äta pasta riktigt varje dag... Hmm.. Känns som om det kan nomineras till dagens i-lands probelm..? :)


Efter att ha ringt och pratat med csn har jag blivit lovad att få min första utbetalning för terminen imorgon. Känns bra. Hyror, räkningar och dyl ska ju betalas snart. Sen hoppas jag på att få min "lagbok-light" imorgon. Eller "Svensk Lag 2007" som den eg heter, aka "Den Gröna Lagboken". Fick den för under 400 kronor, kan man tänka sig vilket fynd... *ironi' Känns iaf bättre än att betala över 700 kronor för den "Blå Lagboken" eller "Sveriges Rikes Lag gillad och antagen på Riksdagen år 1734, stadfäst av Konungen den 23 januari 1736. Med tillägg av författningar som kommit ut från trycket fram till början av januari 2007 " som den egentligen heter.. Har även beställt den något roligare pocketboken Flickan som lekte med elden , andra delen av Stieg Larssons Millennium-triologi. Fyndade den för endast 31 kronor på kulturbutik.se
Inte för att jag har tid att läsa, inte romaner iaf. Men iaf...

Har även fått veta att min danspartner (bugg) har dumpat mig och ersatt mig med en nyinskaffad flickvän. Kul. Har inte dansat på hela sommaren och såg verkligen fram emot att få börja träna igen. Mitt enda hopp nu är att hitta någon annan kille att dansa med, vilket jag vet inte kommer bli det lättaste. Om man sen hittar en kille, finns det ju inga garantier att han är något dansproffs och då blir det som att ta tio steg tillbaka. Killen jag dansade med förra terminen började ju bli riktigt bra nu... *suck* Vad livet är orättvist.

Evelina har iaf lyckats lura mig att betala för ett årskort på Friskis& Svettis. Har varit duktiga och tränat 2 ggr i veckan (hela förra veckan, i måndags och imorgon), gympa då, hoppas bara att vi lyckas hålla det resten av terminen oxå. Tror min förslappade kropp skulle uppskatta det. Jag uppskattade inte träningsvärken som jag fick efter första passet, men det som inte dödar.... :)


Nej, nu MÅSTE jag verkligen laga lite mat, sen sätta mig och plugga så att jag kan slappa framför tv:n resten av kvällen. Desperate Housewives börjar ju ikväll! :) På tal om tv, var det någon mer som såg det brittiska dokumentären "Virgin School" på femman igår? Det var bland det sjukaste jag har sett. En 26-årig oskuld åker till Amsterdam för att lära sig om intimitet och våga vara med en kvinna. En av tjänsterna de erbjuder är att männen kan få ha sex med en av instruktörerna, vilket han oxå har! HELT SJUKT! Läs mer på: http://www.imdb.com/title/tt1033641/

Måste nog lyssna lite på min mage nu (den knorrar så mycket att det börjar bli svårt att ignorera) och skrammla fram något att äta. :)
På återsende!


RSS 2.0